Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav odnos trebamo da imammo u inat cijelo svijetu...Iste smo krvi i mi i komsiluk iz republike srpske
Glupani Bošnjački glupi..............četnici marširaju Višegradom, a vi pomažete četnicima..............PLJU
@Alberht Shindler Je li možda ijedan srbin osudio četničko divljanje bosanskohercegovačkim, a ne samo srpskim Višegradom?
@Alberht Shindler Šta si ti osudio......nisi spomenuo četnike, već sva nacionalistička divljanja.....ko to još osim četnika nacionalistički divlja...............šta misliš da se skupilo 600 mudžahedina i vehabija, prebilo srpske novinare, pozivalo na likvidacije srba, proglašavalo BiH islamskom zemljom..........pa vi bi srbi istog trena zaratili...............svakom ko voli nakaradnu izdrkotinu rs, ko politički djeluje i ko igra i pjeva za tu izdrkotinu ja želim sve najgore u životu.......
Svaka cast.Sad ce se neki naci da opet svasta komentarisu.
Bravo momci.....a Milosu zelim brzo ozdravljenje
Drago mi je da sport pobjeđuje sve vrste podjela, puno sreće mališi u daljem liječenju.