Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc onih 5 min nadoknade je opet bilo (pa koliko toliko) opravdano. Mislim da je 4 min bilo sasvim dovoljno. Za nas bi to bila velika razlika ali iz ugla sudije nije. Dok ona U Spaniji, koja se igrala 98 min (kako mi se cini) se komotno mogla odigrati sa 2 min nadoknade. Nikakvih tu razloga nije bilo da se ide na 5. Pa onda su i tih 5 jos produzili!!!
Da ...tada u Spaniji sudija je produzio utakmicu,cini mi se 9 minuta, i neb svirao kraj da Spanci nisu izjednacili...
djes kiki :)))
@drinajedina slazem se, mada nam to neb smjelo biti opravdanje...uvijek je tako , sudci ce rijetko kada nama biti naklonjeniji... realno bili smo bolja ekipa, ali imali su i Grci svoje sanse...Igracu kao sto je Dzeko neb se smjelo dogoditi da fula 5-6 onakvih prilika...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Povecana potraznja daljinskih upravljaca, steta sto nismo iskoristili svoje sanse u drugom poluvremenu
Bilo je fighta kod momaka, to me raduje. Utakmicu smo trebali ranije riješiti, a po običaju kazna te stigne, šteta jer ovdje pobjeda donosi 6 bodova, ali idemo dalje. Jedva ih čekam u Zenici, da im sve naplatimo!
Фигхта?! Ахахахаха :)))
@VojvodaMujo Hebemo ti mi sve od ženskog roda svakodnevno ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)