Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudbal se igra zbog gledalaca. Ako ne možete platiti troškove organizacije utakmice istupite iz lige odmah. Problem je u fudbalskom savezu koji očito ne zna raditi svoj posao i koji je dozvolio da se takvi klubovi takmiče u najelitnijoj ligi u državi. Sramota.
niko im ništa ne može naredit a čak i da im narede, komotno mogu pustit 2 ulaznice u prodaju, i sve rasprodat za 5 minuta :D nigdje u pravilniku ne piše koji je minimalan broj ulaznica
Je li mogu oni ovo? Ako cuke imaju prava, valjda imaju i navijaci...Ova bagra od NSBiH bi trebala ukinuti ovu odluku i narediti da se mora igrati u prisustvu gledalaca. Kako su dobili licencu ako finansijski ne mogu podnijeti takmicenje u ligi?
PODRZAVAM ODLUKU SVAKA CAST OLIMPIKU NEDAJU PŠARE ZA STADION NA OTOCI PLACAJU KOSEVO jos trebaju da plate kaznu za smetljare ako udju u teren jedan od najbolje organizovanih klubova u BIH
Pa ko bi moj prijatelju onda prezentovao BH fudbal u Europi na dostojanstven način, možda željo sa PETAKOM, sumnjam. Mahanje za sve vas odlikaše :) _llll
svaka cast Nijaze nek ljudi jednom odigraju utakmicu u normalnoj i mirnoj atmosferi
Pa zasto ne objavite o kakvoj utakmici je rijec (prvenstvena,prijateljska) i gdje i kada ce se igrati? Zar se posjetiocima ove stranice ne mogu priustiti detaljne informacije o svemu? Blagi Boze! Pisu kako ce se utakmica Olimpik-Zeljo igrati bez publike, a nigdje nista o tome koja utakmica je u pitanju, i gdje i kad ce biti odigrana. Pih!
ukinuti klub koji nema navijače.
cisti strah od mnogobrojne publike jer su svjesni da bi u toj tekmi olimpik bio gost zapravo (po broju navijaca) tako da prpa radi ali mi dolazimo pa makar i ispred juga stajali i pjevali!!!!!!!!!
PA PITARSKA POSLA UGLEDALI SE NA PITARE BOJE SE ZELJE PA KONTAJU LAKSE CE PROCI AKO BUDU PRED PRAZNIM TREBINAMA HAHAH I PITARI KONTAJU DA IGRAJU PRED PRAZNIM TREBINAMA NEMAJU NI ONI LOVE A NEMAJU NI NAVIJACA DA POKRIJU OSNOVNE TROSKOVE ZA ORGANIZACIJU UTAKMICE
Svaka cast na potezu, sta treba da opet neki primitivni strumf vadi nozeve i da to nazivamo fudbalom...
Ja predlažem da se fk Torpedo i fk Olimpik ukinu ili protjeraju iz premijer lige,kad nemaju svoj stadion netreba ni da igraju.
oni nemaju uposte navijaca,ne znam sto igraju ...ccc
LIJEPI STRAH
0-3 , nece se ni igrati utakmica,provjerena informacija.