Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
paco
moze neko staviti please link kako da gledamo utakmicu preko interneta unaprijed hvala
@zoran DA SI SIGURAN U SVOJE RIJEČI ODIGRAO BI KECA NA LUKSEMBURG,A OVAKO SAMO LUPETAŠ PO OVOM PORTALU LAŽLJIVI,PAKOSNI,RETARDIRANI, INFANTILNI srbošu.
ja bruke i sramote, utakmica reprezentacije se emituje na nekom ŽNJ kanalu kojeg sam nedavno ukinuo skroz iz liste (JE KO HEMA ??),i na nekakvoj televiziji koja ne radi ni po mjeseca....WTF??
mi u Diseldorfu imamo public viewing :)
Ma Lux nam uzima bod 100%, ko se kladi fino ce da zaradi.
ima i online preko galeb.tv
ne kaže se seljaćino nego seljačinostipu net, čitaj knjige. SELJAČINO
izgubicete od luksemburga ,, luzeriiii realno 3 - 1 za luks
Zna li ko moze li se utakmica pratiti online? Unaprijed hvala
pa dobro kome mi placamo pretplatu ako ne možemo reprezentacjiu gledat?
Paco lopove!
a znali iko hoceli biti na radiju prenosa ...
Sve ok samo da onaj bilmaz baho i ostala bagra ne vrsi prenos. zna li neko imali negdje na satelitu tv luksemburg da se ne mora ovaj bilmaz slušati !!!
kako ba ne moze jos jedan program, pa izbacite nam onaj program o pecanju i o jos koje kakvim glupostima, pa nam ubacite tv1, da ne zaostajemo, raja na kafi mi se smije...heheheheheh