Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj uskoro opsirnije 😂😂😂
Ko da je ubistvo
Bas dobra utakmica, Palmer igracina
Chelsea je tim koji igra dvije najgore sezone u zadnjih 25 godina, a igra najbolje utakmice. City, Arsenal, ManU. Sve vrhunske utakmice sa puno golova.
Maradona,Ronaldinjo,Zidan,Ronaldo (zuba), Messi,Batistuta,Romario,Rivaldo,Van Basten,Krojf,Maldini,Raul, Di Stefano, Puškaš...lakše je nabrojati drugorazredne brazilce, špance i preplaćene engleze u ovoj PLDžaba šeici, oligarsi... kad španci osvojiše više europskih trofeja od engleza čak i od osnivanja PL. Real, Barselona, Sevilja, Atkletiko, Valensija, Viljareal. Tradicija i ambijent na utakmici je za 10. 2 najbolja engleza igraju u Primeri i Bumdesligi.
sve je regularno i ništa nije naštimano :D - da mi je samo vidjet zaradu kladionica u te 2 minute :)
idi zapali i popij kafu.. ostavi se binga, listica i teorija zavjere
Mi smo u bosni navikli na ovakve Scene
Čuj utakmica decenije? Dvije raštimane ekipe, defanzivno katastrofalne. Ne zna se koja je gora. Zato i jesu u sredini tabele. Zbog svega toga golovi u ovakvim derbijima posrnulih velikana su zagarantovani.
Igraju lace 10 minuta na sredini, Celzi se nije mogao sastavit s loptom Umjesto da das cetvrti gol, potuces za busen i penal napravis u 98', i nek su izgubili sve im jbm
To je fudbal i odlicne ekipe; nema predaje do zadnje minute!
Cuj decenije hahaha hahaha
Zato I jeste najbolja liga na svijetu
Zbog čega? Postaju kao NBA..ni odbrane ni klinca..Al, jbmu..stvar ukusa..meni je vidjeti ekipu koja se zna dobro braniti i taktički postaviti kao i go vidjeti..kakva je draz za svaki napad vidjeti 100% priliku ili go? Engleska liga je postala "just power, no mind"
Od nastanka PL do danas šoanci osvojili ubjedljivo najviše trofeja (LŠ, UEFA liga, Super kup evrope, Svjetsko klupsko prvenstvo). Da ne bude samo Real i Barsa, trofeje su donisili u Valensija, Atkletiko,Viljareal, Sevilja. Liga u kojoj nikad nisu igrali Maradona, Ronaldinjo, Zidan, Ronaldo (zuba), Messi, Batistuta, Romario, Rivaldo, Kaka, Van Basten... liga drugorazrednih brazilaca, španaca, argentinaca... i prepčaćenih engleza
Utakmica godine, Chelsea s 11. mjesta se popeo na 10. 😂😂😂 Borba na sredini tabele, ni za sta. 😂
penal nidje veze
Palmer je svjetska klasa. Teško mi je vjerovati da je Pep ovakvog igrača pustio, s obzirom na godine De Bruynea i Silve. S kakvom lakoćom ovaj momak igra, panenka u prošlom kolu, fudbalska inteligencija kakvu nema mnogo igrača. Sjajna utakmica, za neutralce pogotovo, za navijače, infarkt završnica.
Kladioničarska mafija, proljetno izdanje, zagrijavanje za ostatak Lige šampiona.
Utakmica decenije ?!?!!? Godine !?!?!?! 🤡🤣 Prepuna grešaka i amaterizma..pa gdje si ti učio šta je fudbal sunce ti....
Bluesi 💙💙💙 Uhh, kakva tekma