Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je zgrada Geodetskog zavoda, u koju je ne tako davno ulozeno vise od 4 miliona KM na adaptaciju. Je l to u NSBiH hoce da opere pare kroz tu neku novu adaptaciju?
upravo tako, vec je ulozeno u zgradu...
Geodetski zavod je u strajku vec godinama i on je prakticki ugasen.. Prodaja zgrade je bila jedini nacin da se uplate svi doprinosi zaposlenima koje su im dugovali
....eto kako su skontali da kolac sa svjetskog i kvalifikacija properu....:D eto bas vam zgrada treba da uspjesnije radite....ne pravi zgrada novac nego igraci i repka...a repka se ne gradi u kancelarijama sa administracijom nego kroz pojacanje kvaliteta klubova...
...i uz klubove fudbalske infrastrukture....igralista...staze....trenerski akviziti itd itd
JEBO STADIONE U SARAJEVU CCCC
Koliko se mogu sjetiti zgrada je ne tako davno adaptirana.Zavod štrajkovao,izdavao,prodavao...Šta je sada sa njim,Boga dragog pitaj? Jer kome još treba Geodetski zavod. Šta je bilo s tim ljudima,radnicima ? Evo sada Sud im je i zgradu uzeo i prodao,A sada će ovi protiv kojih se već na drugim mjestima vode istrage da operu koji miliončić.Kad je bal nek´ je maskenbal.
Zgrada je prodana da bi se izmirili doprinosi prema zaposlenima koje su im dogovali vec godinama.. A Geodetski zavod vise ne postoji.. Tuzno, ali istinito.. Sve poslove geodetske struke su preuzele privatne firme..
Kome ovo treba? Ne bih im dopustio ni šator da razapnu na Treskavici.
'taceba geodezija
Ti ne bi zivio gdje zivis da nije poslova geodetske struke mrcino :)
Ma ja ba koji ce nam k.... geodetski zavod...
Geodetski zavod. P V materiana.
Ma ja ne valja ova treba je obnovit hahahahaha ccc, pa bolje da te pare ulozite u infrastrukturu i terene koji su vise oranice nego travnjaci maj.muni jedni.
Pocetna cijena na licitaciji bila 17mil... ima se moze se ;)
Nek ste vi došli kod nas na Alipašino polje, mahala slobodnih-naselje hrabrih ;))))))
Hajd da bar bude dobrih rezultata...
seljaci, da ste u svaku manju srwdinu uredili jedan teren i jednog trenera platili pobrali bi plodove za 10 godina al ne, nek oni sjedu u koznim foteljama i traze nove igrace bih porijekla po europi, ko je.. mlade sta nemaju uvjete u svojim sredinama postat kvalitetni igraci
koje je to pranje novca u pitanju, ajj fuj fuj. i sve pare da se potrose iz brazila
Samo si svoj nick trebao napisati
Dobilo se love, nastavite ulagati i bit ce i vise! Sve u svemu sretno!
Pored oranica od travnjaka o tribinama da ne pričamo oni zgradu "asaptiraju" hahaha
Mislio sam prvenstveno na ulaganje u reprezentaciju, ne na ulaganja ovog tipa...