Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
💙💙 The Valley of Jars 💙💙
Za vrijeme vijetnamskog rata Ameri su od 1964 do 1969. godine bacili 262 milliona kluster bombi na arheološko područje Plain of Jars ( Dolina ćupova ) koje se nalazi u Laosu, sa ciljem da slome otpor vijekongovaca ali nisu imali nikakvog uspijeha. To je bilo neosvojivo područje bez obzira na silno razaranje.
Nije trebala nikakva bomba. Samo jedan covjek, József Csuhay (born 12 July 1957).
@Tananariva I Branimir Hrgota je ostao u lijepom sjecanju.
Zvati Šibenik koji je prvi gostovao na Grbavici 1953
Jel ovo ona što je Sebiju nasnimavala u 4 nastavka, ko gospodara prstenova!?
Jedini stadion na svijetu na kome je poskok ujeo gledaoca. 😂 // PS Prezivio je. Hitna je, srecom, bila blizu.
Valjda dolina dugova🤔
jesil to sam smislio ili ti je neko pomogo
Znaš kako se utjeruje dug? Isto kao i kratak, samo duže...
treba napraviti film o neuspjehu bh klubova poslije rata posebno sarajevskih koji bi trebali biti lokomotiva uspjeha a ne moskvić
ko Vegeta mala u sve se mjesaju isti ljudi .univerzalni ..zato nema drzava .. ko sa Neretve hajmo tifusari takvi su i glasači
Dolina ćupova, a u 102 godine 7 pehara hahahhahhahahahah
sto vise dokumentaraca o nasem kulturnom nasljedju grada, to bolje. ne smije zaboraviti ni tretman zelje do 1941. pa pogotovo poslije drugog svjetskog rata od strane fiskulturnog saveza, velicanstveno otvaranje grbavice 1953., usponi i padovi do pocetka rata, okupacija stadiona i naselja, ponovni pokusaj gasenje poslije posljednjeg rata itd. sve je to dio ovog kluba, naselja i grada. budimo ponosni sto imamo tako nesto.
Ovo Merimica iz Vize za buducnost??
Jeste, bas kontam, nije daleko makla od vize za buducnost...
Udala se i preselila se u Dansku.
hahahahahhahhaha grohotom se smijem,jeli to snimano prije 13 godina 🤣🤣🤣🤣
Šta je smiješno kljusino