Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dženo, super si lik i unio si pozitivan šok poslije Jarnija. Nažalost što moram to napisati, ali nemaš širinu kao trener. Ako nastaviš sa ozbiljnim radom u nekoj dobroj stranoj akademiji, istesao bi se od tebe vrhunski trener za slijedeće generacije. Zasada se ne snalaziš najbolje u promjeni ritma, motivaciji igrača i da ne nabrajam. Imam osjećaj da još nisi 'narastao' da ozbiljnije vodiš FKS. U budućnosti svakako, ali sada treba jače ime, npr neki njemački drugoligaški trener.
što duže ostane njemu sve bolje plata redovna..a za neuspjeh uvijek se nađe već neko opravdanje..
Najgore što se kod nas neuspjeh toliko ukorijenio da ga smatramo normalnim i svakodnevnim, a ponekad, uzimajući u obzir neke okolnosti, čak i uspijehom. Da je samo fudbal u pitanju, ne bi bilo nikakvih problema.
Eee Dženane umjesto da ke'eš dolazi mala Drina koju moramo dobit' minimalno 3 razlike ti već lagano alibi spremaš jaka drina neugodna drina težak protivnik 'vaka 'naka. Ma daj ba
mnogi su se pokajali kad su podcjenjivali zadnji primjer je repka protiv kipra... oprezno, nikad neznas, lopta je okrugla to si cuo hiljade puta :)
Sve si ti u pravu ali s ovakvom ekipom k'o što Sarajevo ima i ovakav anonimus kakav je Drina?!? Pa ako hoćete da budete šampioni morate uzimati lakše protivnike. Ove male ekipe Željo za doručak...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ODLAZI SVE TI JEBEM
hvata i njega sindrom " suskavac " ...
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ Analizirani parovi, kvalitetne informacije, u profitu su vec 4 mjeseca zaredom!!
sarajvo šampijon.......
Momci igraju prelijepo za oko, a evo sad i realizacija je dosla, jos da malo poradite na odbrani i nema panike gazimo ovom ligom, a kao dokaz dominacije ce da osjete na svojo kozi prvo Siroki pa onda Zrinjski i onda slag na tortu Selji trpamo 5 komada na sugavici!!!
zabranite im da se bahato ponasaju, ovako navijaci izgleda gube strpljenje.
Dženo bolje ti je da sam odeš u miru jer ti možeš samo Bosnu iz Visokog vodit. Jade jedan što ne zamjeniš Bandovića,Dupovca i Tatomirovića jebli ti oni sve rahljavo
Treneru želimo što više srba u ekipi !!!!!!!!!!
Drina potopila Kosevo...
Ovog se seljobera trebate rijesit' ako zelite napravit' nesto..pa kad lik progovori ruralizam izbija iz njega, vokabular mu je na nivou neke cobanice, i ne moze napraviti nista dobro. FK Sarajevu treba neko pismen.
Ušćuplić je za Sarajevo ono što je Sušić za reprezntaciju.
hahah to je ta setnja ligom XD
Lagano druze, dobijemo Drinu i eto nas vec u trecem mjestu a sezona je tek pocela. :)
hahaha nije benjo samo po jugu kako ti kazes maltetirao bilo je to i po kosevu ako si upucen :D
Horde Zla Su najbolji navijaci ako ih protiv drine dodje 7000. :)
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hoce ako se ujedine sa naavijacima Drine :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)