Gol Lamparda u centru pažnje
0
Urugvajski pomoćni sudac odbio se izviniti
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog s nikom CRO svaka ti cast care pa to koda sam ja pisao hehee..Apsolutno si upravu. Tacno tako jer ako je linijski sudac bio udaljen od gola 20 metara ili vise u tom jos ako stanete kraj aut linije gdje sudci se krecu upravo tako necete moci procijeniti jer takvim pogledom jedna stativa je ispred a jedna iza i linija kao da ide ukoso i nema sanse znati jel presla ili nije a to sam i probao na pomocnom stadionu vidjeti dok su neki igrali nogometa...Da je stojao uz korner liniju mogao je vidjeti jer su stative paralelne kada ih gledate tako...
Nekidan je bilo 45, sada 38 cm. :)
sami englezi se neobaziru puno na ovaj previd sudca, vec na lose igranje svojih izabranika.
to se samo moglo vidjeti uz korner liniju, normalno da sprijeda nije mogo vidjeti. stanite ispred gola 20-30 metara. pa probajte procjeniti.
Slazem se sa firaunom Englezi hajde kuci bjazi! da su englezi dali taj go svabo bi dao jos 3 da su englezi bolji prisli bi. Jasno ko dan!!!!!!!!!!
joj ovih Engleza...pa pomirite se sa cinjenicom da su Svabe bili bolji...i da je gol priznat\', opet bi vas razvalili...sad ne vrijedi sbb kbb..
Oni ti ga puse espinoza! Gled\'o sam tekmu i jasno sam vidio da lopta nije cijelim obimom presla gol liniju! PS: Ti si mi \'vako potaman za ove nase pretenciozno nazvane Premier Lige!
ma ja fifa mafija nista novo