Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh sad hordasi nek\' vam je sa srecom, nema veze sto sam manijak al\' eto nekako najprije smo svi gradska raja !!!
nicija ne gori do zore
REDOVNO UZIMAJ LIJEKOVE A O SARAJEVU NEMOJ DA BRINES .
OSTAO JE ON \"NA NEKOJ DRUGOJ\" POZICIJI U KLUBU.... munib je karina za njeg
dosta je i tvog sranja baljak bilo! bravo za novu upravu!
Zahvaljujem ti se kao bratu na lijepim zeljama! Ipak, zbog takvih kao sto si ti, ima nade da izgradimo bolju buducnost za nas i nasu djecu, da se ne mrze, nego bas suprotno, da i oni idu zajedno na utakmice, a pogotovu derbije, bez obzira da li su plave ili bordo pristalice, kao sto je to bilo ranije, u \"nomalnim\" vremenima! ;)
\'ta ce sanja vlaisavljevic.. predavala meni u skoli.. uvlaci se u d.u.p.e.n.c.e na sve strane, kome god stigne!! uh!! \'elem, danas nam je divan daaan divan daaan divan daaaan nihad baljak otjeraaan, otjeraaaan, otjeraaaan!!! :D
meni je danas Bajram
ODE STARI LOPINAŠ.SAD MOZE NA MIRU DA DOBIJE SRČANI UDAR...ALI PRAVI.
DIVOVIIIIIIIIIIIII
Australia Open je Grand slam turnir, treba ponekad promoliti nos iz \'Kotlinske zajednice\' kako Sarajka Sanja Vlaisavljević naziva Sarajevo.
ovo je portal sarajevo x a ne srbija y da budu vjesti o djokovicu i ostalim srpskim kretenima ! veliki pozdrav , =U= iz sa !
ovako je bilo i kad je blekic dolazio,samo se lozite..
Kakav šovinistički portal, ni jedne jedine riječi o meču Đoković - Berdih, a da je Nole izgubio bila bi udarna vijest. Fuj fuj fuj !!!
hvala Bogu, bitno je krenuti odakle najviše smrdi ;) MOJ GRAD, MOJ KLUB
ee pa naravno da se sve razilazii staro drustvance inace bi bakirr sto sta iznijo u javnostt na 60 minutaa NEka neka masala na kosevu pusu bogme novi vjetorvi
dizi jedra, idemo punom snagom naprijed...oho vam se, oho štrumpfovi