Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi lafo jebete Bosnu cijelu,mame vam se naje'bem na kamenjaru.
Ja te...
Da su samo seljacine,Ustase ba,zaklali bi te u sekundi,a Bakir koalira sa njima 20 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
USTASAMA JEBEM MAMU! Kratko i jasno!
Ustase se kofrce i cude sto ih je u BiH sve manje i manje.
Jao teksta ne mogu da vjerujem dvije recenice... Sram ustaski cin za svaku osudu... Nazalost i dalje uprkos cinjenici napacenom narodu netreba puno da se na svaki moguci nacin omalovazi "onaj drugi"
topla dobro doslica
miodrag jesic je bio drug, kucni prijatelj sa arkanom, uostalom bio je i trener fk obilic. FK Srbajevo je moralo dovesti cetalja za trenera, svojevremeno su pokusali sa Ljupkom Petrovicem pa nije uspjelo sad je sa Jesicem proslo.
Ma sta drugo ocekivati od tih seljacina? Ti navijaci su poput Katolicke verzije ISIS-a. Normalni Hrvati se stide ovih debila koji se nakon 70 godina kunu u neke naciste koji su ih samo iskoristavali i ismijavali.
je.bi indonezijce
ugasit ligu, sramotimo se vec godinama.
opce poznata je cinjenica da na stadionima u Mo, i u vrapcicima i pod bijelim brijegom vlada primitivizam.ali evo sad vidim da je tako i na klixu.svaka cast na kulturi 😉
Ostaci ustaške mladezi sta drugo od primitivaca ocekivati !!!
A Škutori jebat ih seljaste. Nikad Rvata od njih biti neće.
Uvedite sankcije
Nema se sta pametno napisati, nego cestitati medijima na ovakvim vijestima, po ko zna koji put su uspjeli u svom naumu, a to naravno odgovara samo guzonjama i uhl***vicima koji nas kradu i smiju nam se kako se prepucajemo ubij ustasu, baliju, a oni lovu prebacuju klikom misa do svice... e sirotinjo, umjesto da se gleda ekonomski napredak i da ostavimo sto bolju buducnost narastajima, mi bi najradje jos jedan rat... sirotinja ostaje sirotinja, a SDA/HDZ lopovi nek nas sve pokradu...
*ebo Jesica i upravu Sarajeva,poprskali sokom tako bitnu licnost koja je tek stigla iz Mijanmara...Steta !!!
cuj zrinski ima navijače,pa taj klub je ugasen ima 70 god
HZHB = Homoseksualna Zajednica Hrvata Bosne
hahahahhahahahhahahaha