Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sav se naježim kad čujem himnu ´´Jedna si jedina´´
Svakako a najjezimo se kad zagrmi: Bosna je sampion ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D
Bosna šaaaaaaaaaaampion , dodik je quraaaaaaaaaaaaaaac !!!!
da je Bosna šampion, nezna se još! a ono drugo je jasno k'o dan.
NjV: i večerašnji susret između tima Egipta i "repke" plaćeničkih kurvi za držanje kolonije u pokori - i to sad usred kolonizatorove Austrije (ili kako ratna truba Bordžijinih sefardskih kvislinga klana Izetbegovića i Co., Haždfhzjejgobvc, reče: "na domaćem terenu!") bio je još jedan "okultni" (u znaku numerologije zbirova 3/7/9/11/13) ritual gdje su "domaći" psići rata očito namjerno primili golove - tačno u 52-oj (zbira 7) odnosno 65-oj (zbira 11) minuti, a sam ritual je otpočeo popodne u 6:30 (zbira 9) tj. 18:30 (zbira 3); dakle nema greške, tj. baš nikad da im se "omakne", zar ne? Koje ruganje u lice cijelom jednom narodu! I to netom nakon što je Austrija spalila Arhiv kolonijalne okupacije 1878-1918, a sve to prema narodu pogođenom vjekovnim okupacijama, ratovima i glađu kao nijedan narod na Planeti - danas uz to još i banditskom pljačkaškom vlašću te raznoraznim drugim zlom kojim ti zlikovci našu Bosnu zasipaju s tolikim uživanjem sada potpuno otvoreno i uz pomoć mladog naraštaja svoje štenadi - kako trčkarala u dresovima tako i iskusnih ratnih truba u ulozi "novinara", koji su se usavršili u razvlačenje pameti našem narodu | HM: Egypt-BiH friendly match another occult (of sums 3/7/9/11/13) ritual - began at 6:30pm (9) (or 18:30 (3)), w/ goals at 52' (7), 65' (11) ...so obviously puppets for keeping a #colony hypnotized (foreign-paid soccer whores #Dzeko & Co.) rigged this game too, enjoying being evil ...as Borgia's Sephardi quislings' war-trumpet whose private TV broadcasted game from Innsbruck, #Austria, exclaimed "it was played at home" (TWITTER) http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić bosnianroyalfamily.org
Ono sto je veoma vazno napomenuti je da je danas nezavisna drzava Republika Kosovo igrala svoju prvu medjunarodnu prijateljsku utakmicu protiv Haitija. Tako je u susretu Kosovo - Haiti u Kosovskoj Mitrovici zavrseno miroljubivo 0:0. Reprezentaciji Republike Kosovo od srca najsikrenije cestitke na ovom fudbalskom mecu i puno srece u kvalifikacijama za naredno svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Puna podrska od svih Bosnjaka iz Bosne i Hercegovine koji priznaju nezavisnu drzavu Republiku Kosovo i nadamo se da ce biti veoma uspjesna drzava...
Jesu to oni cigani sto su nam uveli vize?? Jebem i njih i reprezentaciju i njihovu nezavisnost, ko nece sa nama necemo ni mi sa njim
@Gazda Tulje - potpuno su tu oko uvodjenja viza Albanci u pravu. Prvo, sto iz BiH nista se ne cuje u vezi Kosova i postoji velika sutnja a drugo ono sto je rekao Azem Vlasi za bosnjacke politicare, sa tim se slazem. Vlasi kaze: Razumijem ono sto prica Milorad Dodik, ali ne mogu da razumijem sutnju bosnjackih politicara u vezi Kosova, kako to da se ama bas nijedan bosnjacki politicar nije oglasio u vezi Kosova. Ja sam Gazda Tulje davno ovdje predlagao da kao kontra mjeru Miloradu Dodiku, otvori se predstavnistvo Federacije BiH u Pristini, kad vec ovaj otvara predstavnistva genocidne tvorevine po svijetu. Treba da znas da ovdje na Klixu nijedan komentator placenik od strane SDP-a, SDA, SBB-a i SBiH nije komentarisao nista moj prijedlog o osnivanju predstavnistva FBiH u Pristini. Moramo mi Bosnjaci povuci jednostrani potez i pokazati svinji iz Laktasa da mislimo ozbiljno u vezi Kosova. Ja priznajem nezavisno Kosovo i zelim predstavnistvo FBiH u Pristini.
gdje se može gledati utakmica na netu???
Bosna je šampion je najfgluplji navijački poklič! Niti u jednom sportu, nemamo šanse da budemo šampioni. Čak i na hokejaškoj utakmici u Zetri, glupani su uzvikivali Bosna je šampion
Ako izgubite Tuzla ce da napravi proteste...JEL JASNO !?
Rekao sam JEL JASNO !
Slobodarska TZ
Ove sto laju na dijasporu nabijem na ***. Ovdje ima navijaca BiH koji su u inostranstvo dosli sa 3 ili 5 godina pa cak i onih koji su u dijaspori rodjeni. Ima u dijaspori i boraca A BiH koji su otisli poslije rata. Malo je familija koje nemaju zrtava a o popaljenim imanjima da i ne govorim. Ljudi i pored svega srcem navijaju za BiH i to vama vidim dobro smeta?????? Jos pishete da su pobjegulje???? Bolje da su pobjegli nego da ih danas Amor Masovic vadi iz jama ili trazi po koritima rijeka.
Pa da smo svi pobjegli, sada ne bi imali za koga navijati.
Jebozovna@ ufati se elektricne chune i tishu a vjerujem da se i ta el-chuna nebi digla. Haj probaj sa trofaznom.
Stvarno tesko placem al svaki put kad vidim bosance i hercegovce na okupu suza sama krene...
Kakvi crni sampioni ba. Mi smo ti kanta za nabijane bez tih dijasporaca Kolasinac, Salihovic, Ibisevic, Pjanic, Begovic, itd. Najgori tim na balkanu, gori od Crne Gore.
makar nemamo crnaca i brazilaca u repki, a ne ko crni belgijanci i još crnji francuzi...
IDEMOOOOOOOOOOOO 3-0 REZULTATTT ZA BIH :D
Evo naj glupljeg komentara definitivno a napisao ga je Nr. Nobody@ "Svi su izgubili po nekog u ratu,ne govorim radi toga. Lako je mahati iz Austrije liljanima,ne mozes mahati ljiljanima i žaliti se što ti Srbi i Hrvati ne navijaju za BiH.To ti je isto kao da Hrvat maše sa šahovnicom ili Srbin u Banja Luci 4c i da se oni pitaju zašto ih smatramo destruktivno za državu. Nemam ništa protiv dijasporaca,naprotiv,ali ne volim taj "veliki" patriotizam,a koji vecinom pokazauju na utakmicama. :) ????????????????????? Ovo je teski pacenik koji nece da nosi zastavu sa ljiljanima jer je ne vole Srbi i Hrvati???????? Tipicni lizac shupaka kojem koji bi nosio i Racku u rukama ako se to svidja Srbima i Hrvatima. To sto oni svoje sahare nosaju i orlove njemu ne smeta.NJEMU SMETA NJEGOVO I ON BI SE ODREKAO SVOG IDENTITETA SAMO DA IH MALO LIZNE PO SHUPKU. Bijednik zesci.
sto ne organizuju i tu protest i plenum te se solidarišu sa narodom :)
Kako prepoznati mladozenju na svadbi u dijaspori?Lahko nosi najbolji dres.
A znaš kako prepoznati luzera? Lahko, zavidan na dijasporce a sam si ne može priuštiti ni najobičniji des.
Hajde dijasporac odjebaus u skokovima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BIH igra sa Egiptom, Kosovo sa Haitijem...a reprezentacija RS jos uvijek ceka na avion koji kasni zbog malih tehnickih problema.Inace Internacionalni Aerodrom TREBINJE osnovan je 2007 godine dekretom Predsjednika Republike I ovo im se stvarno nikad prije nije desilo da avion kasni. Inace Aerodrom Trebinje I Reprezentacija RS su sinonim uspjeha politike Milorada Dodika koji je obecao da ce upravo sa ovog velelepnog zdanja Reprezentacija RS poletjeti da poigra svoj prvi medjunarodni susret.
ehhh to će baš biti kad na vrbi.......
muamere brate nisam tebi rekao nego onome presretacu srbinu.gdje se ti nadje?
hajmo braco..