Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Kaunas isti Sarajevo .
Kaunas nije Teheran
Jest isti Teheran !! Vidiš onu predzadnju sliku na kojoj je trola ?? Neodoljivo podsjeća na Dobrovoljačku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tek jucer su se otrgli iz komunistickoga sinjela... Kao sto rece novinar Oslobodjenja, "nigdje beton nije tako siv, kao u gradovima bivsega istocnoga bloka"
Popis 15.10.2012 Kaunas. Bosanci I Hercegovci 90%
2013
'em ti nepismeni Klix: ne kaže se "tifozama" nego "tifozima".
vidi im trolejbusa isti kao u Sarajevu. GRAS Kaunas
Ovaj grad izgleda tako depresivan i izoliran. Kao da se snima zombi film u njemu. 28 Goals Later.
Tako ti je ugradovima gdje je zaposlenost veca od 90 % narod nema vremana ispijat kafe i setat se ulicama :p :)
Katastrofa! Gdje su ljudi, kuga k'o da vlada...
Samo fale jos crkve,sinagoge i dzamije i eto ga Sarajevo 2..!
ja vidim auta i trolejbuse
nego smaras s istim komentarim na svaku temu
Danas je skoro 94 POSTO stanovništva koje se izjašnjava kao LITVANCI. Zbog toga je Kaunas grad sa najviše Litvanaca u cijeloj zemlji. Nešto manje od 4 posto je Rusa, te 0,4 POSTO LITVANACA i Poljaka, 0,2 posto Bjelorusa i 1,6 posto ostalih. Jebo lud zbunjenog
ne znam zasto al podsjeca me na Banjaluku...dosta slicne arhikteture kao kod nas ovdje :)
*** majku pa dje su litvanci ,nemozes pjesaka vidit na ulici ili su ovo slikali u 5 ujutro
Ruzan grad :D
@lik5: koliko ti smaras to je nevjerovatno. Sve tudje je super, fino, lijepo, sve bosansko i bosnjacko je gadno i odvratno. Pojesce te mrznja, bijedni covjece!
O tvojoj mrznji prema Bosnjacima. Pogledaj sam svoje komentare, Boze sacuvaj. Nasi gradovi su "prljavi i odvratni", gradovi po komsiluku su naravno prelijepi. Svaki sportski uspjeh nasih reprezentacija omalovazavas (pobijedili su Litvaniju, nije to nista, zavrsili prvi u grupi za SP, nije to nista). Kazes da su, citiram "Bosnjaci najgori jer brane svakog ko je musliman nebitno je li covjek dobar ili ne", a NISTA ne kazes za Srbe koji JAVNO DOCEKUJU svoje zlocince na trgovima RSa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
muslimanska reprezentacija nema podrsku Srpske radije cu navijati za Hrvatsku nego Bosnu, jer su Hrvati kulturni i normalni a vi u rangu Mijajlovica. Mi se okrecemo reprezentaciji Republike Srpske i Majci Srbiji.
Vidi Džananovića juniora (4.slika, momak u pozadini, naočale i bijela trenerka). Garant mu ML od 150 000 nema "pasoš" da pređe granicu pa mor'o čovjek autobusom.