Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost, fudbal je postao jedan veliki korporacijski marketinški biznis. Sve se svodi samo na marketing, sponzorstvo, transfere i odigravanje što većeg broja utakmica radi promocije velikih sponzora i reklamiranja na stadionima i televiziji i drugim medijima. O fudbalu kao lijepoj igri, sportu, i sportskom duhu više niko i ne govori, a igrače više niko ništa i ne pita. Bitno je da godišnje odigraju 200 utakmica, i da im je fizička sprema na nivou terminatora, jer jedino tako mogu izdržati pritisak koji im nameću ovi nezasiti korporativni divovi. A UEFA I FIFA su samo njihove ispostave preko kojih oni ostvaruju svoje poslovne ideje i uspjehe.
sta je sporno , za tolike pare koje dobijaju igraci i moraju biti terminatori , ja jednu platu prosjecnog fudbalera (ne govorim vrhunskog ) necu nikad vidjet ni na tv i da on ne bude terminator , ma ima da trci dok ne crkne , ja crknem za 320 KM
SAMO 320 crkni a FAX?
Sve će uraditi samo da pare zarade..
Ne znam koliko je ovo pametno. U ovako tijesnom raporedu utakmica i takmičenja, oni uvode još jedno takmičenje. Pa igrači su ionako preopterećeni treninzima, klupskim, prijateljskim i zvaničnim reprezentativnim utakmicama. Nije čudo što se igrači onesvješćuju na terenu, upravo zbog ovakvog tempa koji ne dopušta tijelu da se rekuperira nakon utakmice, nego se odmah igra druga. A uostalom šta će biti ovo takmičenje, Euro 2? Ne razumijem potrebu da se uvodi kopija Eura u slobodnom terminu i još u vrijeme kvalifikacija.
Ne znam kakve veze ima template lige prvaka sa reprezentacijama ali....
platini opet budalase.lik ima neke fix ideje.cuj euro sa 24 ekipe hahaha pa koji k se onda igraju kvale kad ce vecina igrat taj euro a buranija tipa andora,lihenstajn,luxemburg opet nece moc nista napravit. sve je to zbog love i pohlepe.vise tekmi vise love
Pa sta ima veze? Fudbal je prije svega igra i zabava za mnoge, ja ne vidim nikakav problem u ovome.Samo zato sto se neko rodio u manjoj zemlji ne treba ga kazniti i zabraniti mu da gleda svoju zemlju na prvenstvu. Ja da se pitam ne bi ni bilo kvalfikacija. Pocetak svakog prvenstva je ionako ne kvalitetan jer uvijek imas ekipe koje nemaju nikakve sanse.
Pa sta si ti mislio sve j e zbog love.Brazilci igraju u sve ijednoj reprezentaciji haman,dalje da ne nabrajam, repke kao klubovi.Nema nimalo casti ni dostojanstva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lajk za ovo..ali fakat meni je puno interesantnije kad igram PES14 nego da gledam prave utakmice. nekako se osjecam da sam ko messi.
FIFA majka :D
Prilika za naše klubove da odigraju više od 2 međunarodne utakmice! Hvala UEFA!
Zar ovo nije za reprezentacije? :-)
Pa ovo je liga za reprezentacije. Repke bivše Juge će biti ovako raspoređene - Prva liga BiH, Hrvatska i Kosovo; druga liga Slovenija i Crna Gora; treća liga Srbija; četvrta liga Makedonija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sajo kreni prema aerodromu lagano, brzo će jesen 2018
hahahaha, dobar, dobar
Najjaci :D