Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a barcelona (uefalona) ??? kao oni nisu prekrsili sa gejmarom halilovicem i bruku jos igraca ??? opet ih dizete u nebesa...olosi,unistili ste fudbal.
Sta ce bolan Barcelonu kazniti zbog Halilovica, platili ga 3 miliona ?? Toliko zarade od prodaje dresova sedmicno i odmah mogu prijaviti veci prihod od rashoda i kazne nema ni na mapi.
De informisi se malo,nece ti naskodit http://www.sport.ba/druga-strana-sporta/spanski-sud-donio-presudu-u-slucaju-neymar/
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
to je zavjera zbog dzeke, hocete da oslabi u formi i bude kloc do brazila...e nece moci
napokon.vratite fudbal i klubove na tribine a ne biznismenima i sumnjivim milijarderima koji iste imaju da bi se hvalili po bogataskim vecerama.
Laganini se stite Barcelona, Real Madrid, Bayern i Manchester United, jer se zna da su ta cetiri kluba u velikoj dubiozi i da ne mogu pratiti sheike, pa su onda izmislili ovo da i dalje oni financijski budu jaci i da kupuju koga im se prohtije, bez obzira sto nemaju vise love. Mafijaska posla UEFA.
Bayern u dubiozi ?? Varas se , u debelom su plusu , sto mozes i provjeriti .
bajern je u plusu, oni ne placaju porez
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je smijesno - sta je sa Barsom i Realom ?? Ili sve kazniti ili nikoga ...
sta je s realom??
Dubioza kolektiv ..
e jesu se okomili na ove Arape :'( kme
Kurva o postenju,ovakve treba odmah ukloniti iz Europskog fudbala ali onda bi ostalo par klubova a ovako ih malo malo kazne uzmu im pare i nastave dalje.Uefa je kriminalna grupa koja prosipa neku pravdu.
uefa moze samo da ga pusi bogatim seicima.
Vala neka treba one majmunčiće arape pucati po ušima, silne pare uvališe ovim krstašima na zapadu I povrh toga krstaši ih kažnjavaju, neka kad se boje krstaša nek ih ponižavaju, a pravo poniženje slijedi.
Kasnite dvije sedmice..
Koji je to medij objavio prije 2 sedmice a da nije Vidovita Dzemila?