Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zenica je najbolja samo dići tribine iza gola da bude makar 20 milja nek se ulaže u zenicu pa nemože sve u sarajevo a i nije sarajevo dobro ko zenica ovdje se vise fura željo,sarajevo e valjala bi tuzla al da izgrade još jednu tribinu
Tako je. Samo poravnati ostale tribine sa zapadom, i stadion bi bio prava sminka - nesto slicno engleskim stadionima. Jos malo onda unutra zadovoljiti kriterije i to bi bilo odlicno. Vidim samo da ovi sto odrzavaju teren pojma o zivotu nemaju - i on je svaki dan u sve gorem stanju. Bilo bi fino i da se sto prije izgradi istocna tribina u Tuzli i renovira zapadna. Onda bi dobili jos jedno mjesto za igrati tekme. A naporni ste sa uvlacenjem Sarajeva u svaku pricu o stadionima, o Zenici i sl. Sta vam vise Sarajevo smeta ? Evo 6 godina se igraju tekme u Zenici, niko nista iz Sarajeva ne se*e - prema tome, nemojte vise biti naporni. Kada zatreba pada i procijeni se da se moze privuci velika posjeta - onda igrati u Sarajevu i to je to.
B polje i Dolina Ćupova dva najljepša stadiona u BiH
Svako ulaganje nam je dobrodošlo. Sjetite se onog meča protiv Portugala, kada je teren bio kao njiva ;)
kad je ronaldo iščupo onaj grumen trave ko da mi je sisu otkino
To sa grumenom trave je stvarno bila neviđena sramota za Zenicu i BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
revan ovdje je u pitanju drzavna reprezentacija a ne kantonalna,samim tim drzava treba da ulozi u stadion
Dajte, sredite Kosevo do savrsenstva, pa u Sarajevu primati gostujuce ekipe!
a sta bi s onim trening centrom? Gospodi iz repzrentacije se ne svidja? Da im pravimo novi?
nostalgicar, de malo kulture prvo ...
Tu garant igraju neki talovi. Neko očigledno izvlači dobre pare na smještaju reprezentacije. To je jedino objašnjenje za plaćaje hotela i treninge na livadama lokalnih niželigaša. Kako drugačije objasniti i da će se pripreme za SP opet održavati na Famosovom stadionu i igrači biti smješteni u hotelu poslijeratnog tajkuna. Dok npr. hrvatska reprezentacija moli za sopstveni trening centar, da se ne moraju povlačiti po raznim odmaralištima, naši imaju vrhunski opremljen centar i reprezentativci nikada u njega ušli nisu. Ima samo kod nas.
pa sta je sa tribinama majku vam yebem majmunsku????????? daj prosiri ga vise u pm...
NJEMACKA I SVE VELIKE REPREZENTACIJE IGRAJU U SVOJIM GLAVNIM GRADOVIMA,MISLIM NA VELIKE TEKME,PROTIV VELIKI REPKI,A MALE TEKME I MALE REPKE DOCEKUJU U MANJUM GRADOVIMA,TAKO JE NORMALNIM ZEMLJAMA,A KAKO MI NISMO NORMALNA ZEMLJA U NAS JE OBRNUTO
Uložite koji dinar barem u jedan stadion pa onda negodujte!
Podigni kredit pa daj gradskoj upravi nek' pravi Koševo. Neće vam Zeničani, Tuzlaci ili Š. Brijeg plaćati za stadion. U normalnim zemljama gradovi financiraju svoju sportsku infrastrukturu, samo kod nas glavni grad prosi za istu od UEFA-e i drugih gradova.
TREBA SAVEZ PRESELIT U ZENICU,DELEGACIJPRIMATI U ZENICI FAN SOP PREBACITI IZ SARAJEVA U ZE,PRIPREME I KONFERENCIJE TAKODZER U ZENICU,URED PREDSJEDNIKA SAVEZA U ZENICU,I TAD CE BITI OK,A NE OVAKO SVE U SARAJEVU A KAD TREBA INVESTIRATI I IGRATI ONDA SAVEZ KAZE ZENICA
Ništa se ne brini, ako sarajevske gradske vlasti nastave ne raditi ništa u vezi sportske infrastrukture, vjerojatno će na kraju sve što si naveo i preseliti u Zenicu. :) Koliko para, toliko muzike, a vi niste ni feninga uložili u svoj stadion.
Eh sad poznavajuci nasu naprednu logiku , koja inace predstavlja evoluciju covjecanstva u svjetskim okvirima , mi cemo odluciti igrati utakmice na nekom drugom mjestu .
Nek država uloži pare, nek prošire Bilino Polje
Odlicna vjest, kada bi malo povecali kapacitet stadiona.
Želja igrača je da igraju u Zenici...to je najbitnije. tu se osjećaju najbolje i iskreno pružaju najbolje partije... sve bitnije tekme koje smo igrali u Sarajevu smo zakazali i to je istina. Ako stadion prima samo 5000 a odvešće nas na veliko takmičenje neka samo tu igraju... bitno je gdje se pobjeđuje.
Da se razumijemo, nisam ja protiv Zenice, ali u Zenici se treba igrati protiv Luxemburga, Latvije, San Marina.....a sve velike utakmice igrati u Sarajevu. Tzv. manje atraktivni protivnici ne treba samo u Zenici da gostuju, pa sad je duplo bolji stadio u Tuzli nego u Zenici!!!! Bilino polje je bolje takodjer od Zenice. Treba koju utakmicu dati i Bihacu, pa zasto ne i u Banja Luku, Lukavicu (LUKAVICA FK SLAVIJA duplo bolji stadio od Zenice). MALO SARATI. U Zenici nema wc-a na tribini.
Kad se sjetim kako je Grčka pala u Zenici ,atmosfere i svega ostalog , jednostavno svi moraju pasti , mali i veliki. A slažem se s tobom u vezi ostali gradova da se odigraju makar prijateljski susret u Bihaću, ma gorilo bi sve :) Nama je iz Krajine najlakše u Zenicu doći a i centar je Bosne tako da je svim isto.
buhahahahaha u lukavici da igraju pa da cujes na tv kako govore noz zica srebrenica,jel degeneriku?? gdje nema wc na bilinom polju????pricas nesto a nisi ni bio,,jedino da nisi seljin navijac,pa kad ste dosli niste ni dobili wc jer i robijasi su isto prosli na vasoj sugavici...zakljucali wc...mrš papak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
FUJ, OVI I DALJE PLANIRAJU DA IGRA REPREZENTACIJA NA OVOJ LIVADI!!! Pa ovo je stadion za Vrbanjusu. Svaka reprezentacija u svijetu igra na najvecem stadionu i u glavnom gradu. Sve dok igramo po kasabama nema nama sunca!!!! OBAVEZNO VRATITI REPREZENTACIJU NA KOSEVO!!!!!!
nije tacno njemacka igra na svim stadionima u njemackoj. ne samo u glavnom gradu. samo sto ona ima barem 20 vrhunskih stadiona a mi ni jedan.
Dok ti dadneš pare da se obnovi sarajevska livada, reprezentacija će igrati na Koševu. I ako BP za Vrbanjuše, pitam se za kakve klubove je onda Koševo? Liga mjesnih zajednica?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Do sada je Zenica sve od svojih sredstava gradila. Marke nije dobila od Nogometnog saveza, ovo je samo mrvica onoga što zaslužuje!
hocemo reprezentaciju u glavnom gradu Bosne i Hercegovine!
i ja bi janjetine al nema
Daj pare za stadion i dobit ćeš. Vrijeme donacija i sadake je prošlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)