Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Super Kup EVROPE se moze boriti i prvak Antarktika samo ako od toga ima novcane koristi, nista cudno u modernom fudbalu. Tjeraju se navijaci s tribina i masno kaznjavaju za svaki transparent upucen mafiji uefi i fifi, a oni pljackaju milijarde, izvrsavaju ubistva onih kojih se bune, nekaznjeno prolaze dok se fudbal pretvara u neki show i spektakl za bogate.
I sta sad, ekipe iz druge engleske mogu stat na megdan prvaku MLSa... Kad su ameri znali fudbala igrat, za njih je fudbal sport gdje se rukom lopta nosi 95% vremena....
super cup je bio zanimljiv dok se igralo u monaku,to je bila tradicija,ako nema tradicije nema zanimljivosti
I Australija nastupa na Eurosongu. Ništa čudno, samo posljedice globalnog kapitalizma i pohlepe.
USA is main destination, considered key growth market for European football.. Sve rečeno u jednoj rečenici. Jebeš sport kojem je glavni otpremac tržište, to me je i dovelo do trenutnog stanja, da i ne gledam utakmice osim šaban lige lokalne.
Opet UEFA nebuloze
Dobra ideja
Kao da ne igraju ljudi već roboti. Pa i kod robota rikne baterija, pregori licna, padne sistem ... prave gladijatore sve radi profita.
bice $$$
Narušava tradiciju nogometa, ali ekonomski isplativo svakako. Business 💵
...Jos koji tim svjetsko xd