Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suspenzija, nego sta.... Gasi ovu lopovsku ligu.... Krmad
Prepozno sam Slavicu Pecikozu zvanu Punto, zalizanog Seada iz Hayata i Sinan Sinanovic iz San-a. Suljo, Uljo i Munib Usranovic su poslali Slavicu da sarmira Bendzu, ali Bendzo je derpe tako da ce ga Munja Usro sarmirati i pokusati dati Bendzi samo da bi ostali na funkcijama, a kao poslasticu ce Ceko na kraju da mu ga oglaba. O tome ce vas sve informisati ove gore navedeni novinari.
ovdje bih moglo biti mrtvi... JA CU MU FAMILIJU IZTRJEBITI AKO SE NE DOGOVORITE BAGRO JEDNA
Sta nam ovo rade Munibe!!!
podrska UEFI hahaha borac ce biti bezveze sampion nece nigdje
RSRSRSRSRSRS papcino jedna ja i ostali Bosanci i Hercegovci imamo preprezentaciju kakvu takvu a ti nemas ni identitet a kamoli reprezentaciju, kretenu jedan umrijeces u toj smrdljivoj RS nes svijeta ni vidjeti kako treba. Bas ste maloumnici cast izuzetcima i postenim ljudima ..........! Zapamti zivi bili pa vidjeli, ja kao Bosanac i Hercegovac i nakon suspenzije cu gledati svoju Repku kako igra a ti svoj Borac neces u evropi jer ce suspendovati sve osim Repke koja je najmanje kriva a i ovi iz UEFE i FIFE znaju odakle vjetar puse i koje kriv za ovo sve, znaju oni koga ce po usima opaliti itd.
@amsa A što osim Hrvatske i Srbije? Ljubomora je čudo.
ja neznam sta UEFA ceka vise,izbaci te savez napokon
Savez napolje!
ma ukinuti i ligu i reprezentaciju ! zabraniti sve klubove , odnosno kažnjavati sve one koji izgovore riječ fudbal/nogomet ! sve pare koje su išle tamo preusmjeriti u sjedeću odbojku ! igračima koji su dosada igrali za bih reći da sebi odaberu državu za koju će igrati osim srbije i hrvatske !!!
Da ih hoće suspendovati pa da se i gradnja onog centra obustavi. Služit će za svega desetak okupljanja godišnje. Žali bože prostora, kao da Kamberović i Bilino Polje nije dosta. Zenica se više nema gdje širiti.
Svaka čast za UEFA-u ova bagra se ne moze drugacije rastjerat. SUSPENZIJA JE SPAS!!!!!
ŠATRO SANKCIJE A UEFA ĆE NASTAVITI SA IZGRADNJOM FUDBALSKOG CENTRA U ZENICI.TRESLA SE GORA RODIO SE MIŠ.
Ovu na prvoj slici trza Munib:)
Sine Jakove ti nisi Jakov, ti si u stvari Mujo... znas sine ja sam tvoju mamicu upoznao jednog toplog ljeta u Mostaru...Sreli smo se i zapricali.... i onda se desilo... iznenada... Sine Jakove... pa i tvoj djed /dedo/ sa mamine strane je musliman a da toga nisi ni svjestan.. a i tatin dedo je takodjer musliman... SIne Jakove... ti si Mujo... nemoj tako... na svoje...
Ma suspenzija..pa da im onda raja je*be boga..Dok u ovoj drzavi nekom ne jeb*es boga nema od tog nista