Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi podržavaju to što je rusija uzela ukrajini komad države a ovamo kmeće kako su im oteli kosovo , kakva licemjernost
A Bošnjaci kakav odnos imaju prema Kosovu a kakav prema RS? Da nisu i tu dupli standardi?
Hoćeš da kažeš da amerikanci mogu uzeti komad države Srbiji a Rusi nemogu Ukrajincima, to po tebi ne bi bilo licemjerno? Kada kažem amerikanci da ne bude zabune zna se ko je kosovo proizveo u državu koju istina ne priznaje još ni pola svjetskih zemalja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebali su ih streljat . Koja ciganija ova Rumuni , samo bi da se svađaju , čak i za stvari koje ih se ne tiču. Bolest ne bira.
🇽🇰🇦🇱
Treba im uzeti Kosovo sad vec IZ PRINCIPA!!
Svi imaju stav samo Gavrilo Princip 💪
Žestoko, pa 5000e.
Deri cigane karpatske
Jedno je nazivati nekog Romom iz mržnje i pri tom pokazivati šovinizam prema Romima, a drugo je svojim prostaklukom pokazivati svoju kulturu i civilizacijski nivo. Rezime: mržnja, šovinizam i prostakluk. Komentar sve govori o coveku.
ma marš u p.m đikane, vi da mi govorite o šovinizmu
Platiče im tu kaznu Mile i Aco
kazna: 500 eura i zabrana ulaza za 2 utakmice
dobri moj bosnjo, najpametniji, svima ce reci kako treba, a on od uspjeha srebro u juniorskom plivanju i zlato u stonoj odbojci, olimpijske medalje ni na vidiku vec 30 godina. Bosnjo i Albanac jedini koji je nemaju u Evropi.
Takvi su najgori, kompleksi prorade i oni postanu najkriticniji prema drugima, i ispada da niko ne valja, jer oni ne valjaju. Psihologija za laike.
10k eura kazna i 1 utakmica bez navijača. To je ta žestoka kazna.
Trebali su kulturno Kosovski igrači da im ponavljaju ispred tribine Skupljamo staro željezo stare radijatore stare akumulatore
Rumuni ispadoše, korisne budale, naprave glupost radi drugoga a štete sebi.
Gdje si Tito da vidiš ove miševe Rumune i Mađare okosnice EU i ponovo se u grob vrati.
Danas smiješno zvuči to 'Kosovo je Srbija'. Uskoro će Albanci sami isticati taj transparent kao vid zajeßancije
Ovi poslije utakmice otkidaju ove ograde idu prodavati u željezo