Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobjede ljudi sienu u 90toj i odma price o skudetu dok ih klub kao udinese ne trehne. loloolololol inter, mislite shinter
Forza JUVE!
zaneti dobio prvi crveni karton poslije 11 godina :O
Mrtvi Inter.
ni sudije im nisu pomogle isto kao i protiv Juventusa, ne sviraju im se penali samo da opstanu u ligi al ne pomaze koliko su losi.
CE SOLO L INTER PER ME
FREE FRKY!! FREE POPARA!!!
Kako nam je samo nedostajao stari dobri Inter... :)
MOJE SARAJEVO JE JEDINO GORE OD INTERA OVE SEZONE U SVIM LIGAMA EVROPE.
Padoh na kladionici ye.bem ti zemberek :(
ako te bas interesuje bio sam i na san siru,ali ne zelim ovdje sad da pricam o tome,samo cu vas srdacno pozdraviti,ne vrijedi se raspravljati..pozz za sve ljude...FORZA MILAN
Hhahahahah inter serie B
@hajvan PS. I pored takvih kao sto si ti nije ni cudo sto nam se fudbal, klubovi i ostali kolektivi i takmicenja raspadaju i nisu ni u rangu bivše opštinske lige!
@hajvan Ti ni italije nisi na razglednici vidjeo, kamo li bio u nekom\' gradu u istoj! I opet izigravaš milaneza!? JAD i BIJEDA, ništa više!
FORZA MILAN,iskreno zao mi je intera,bice to bolje komsije