Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I JA SE NADAM DA CE SVE SUPER TALENTE POZVATI BEZ KOVERTI I HVALA NA KOREKTKOM ODGOVORU SINANE
SINAN KRIZONJA JA IMAM PRIJATELJA U HOLANDIJI SIN MU JE 18 GOD IGRA U PRVOJ HOLANSKOJ LIGI KOD FC GRONINGENA MALI SE ZOVE SADIK SPIJODIC MALI HOCE DA IGRA ZA BIH A OVI IS NS BIH NISU U STANJU DA POZOVU SUPER TALENTA A SUTRA KAD POIGRA ZA HOLANDIJU POCNU DA LAZU MI ZVALI ON NECE A OVI NOGOMETNI KAMPOVI TREBA DA SLUZE ZA AFIRMACIJU IGRACA IZ BIH A NE ZA IGRACE STO IGRAJU U EVROPSKIM PRVIM LIGAMA ALI RODITELJI DJECE IZ INOZEMSTVA IMAJU NOVACA ZA KOVERTE TAKO MISLE OVI IZ NS BIH
Onda poslije treninga roditelji se zovu na cevape i sejo susic kaze."Mali imamo velike planove s tobom", evo tu su papiri igraces umjesto dzeke. Onda se onako usput pozali kako ga satrase vani kako je duzan neki novac za licencu fifi te eto kad bi bio neko dobar da pomogne ili bar bude zirant :)
kad tata plati 5000€ bit ćete pzvani u kamp
GORI SU OVI KOVERTASI OD PAPETA KO NE DEONESE KOVERTU SA PARAMA NIKAD NE POIGRA
Kamp "kako prepoznati talenta po čeku". Čisto mazanje očiju i pranje para.