Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je čudno? Nijemcu su naučili iz svojih grešaka i ne žele ih ponavljati.
Moj jarane nisi jedini evo i Kljiksovi polupismeni novinari zabranil mi pristup Kljiksu jer sam iznio stav da se Fadilov IQ moze mjeriti toplomjerom a Lendo se pridruzio armiji BIH kad je pola Bosne vec palo
A salju nacistima oruzije, kakvi apsurdi
Oruzije je l'?
fidel_sa, ja koliko sam upratio Njemacka nista ne salje Rusima, a sve je moguce kao i 1939. godine kada su zajedno napali Poljksku.
Kazati u nekoj liberalnoj državi kao što je Njemačka: "Ne zanima me ničije političko opredjeljenje" je njima doslovno u prevodu "ne podržavam ikakve liberalne funkcije". Kao i kod nas kada ti kažu da moraš glasat, jer ako ne glasaš smatraju te da si SDA-ovac, doduše možda i jesi ali je poenta da će se skoro iskorjeniti ta sloboda da te apsolutna ništa ne zanima u vezi politike.
Jesi drug vjeruj mi