Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RUUD VAN GOAL !!! JEDAN OD NAJBOLJIG GOLGETERA IKAD !
...Rudi Rudi..dobar igrac i dobar covjek..
ja bi isto ovako postavio ekipu, samo sto bi umjesto falcaa stavio croucha, mislim lik je 10 puta bolji, i pored njega bi jos mogli igrati osvaldo i krkic. ustvari, mogao bi i umjesto casiljasa na gol teverini, al otom, potom...sto se tice veznog reda tu bi definitivno trebali igrati millner i bary, a po krilu arsavin i rakitic. zadnju liniju bi ostavio ovakvu kakva jeste, jedino bi stopere promijenio i stavio williamsa, mislim lik je stijena i koscielny, a na bekove idu bosingwa i carwallo.
Umjesto Reusa Pirlo koji moze igrati i DMF, moze proci i Yaya Toure ili Kompany za malo defanzivniju varijantu. Umjesto Ramosa Chiellini kome niko nije ravan. Lahm ostaje, Zanetti umjesto Albe a Lahm i on mogu ionako sa obadvije strane igrati. Mozda bi Neuera umjesto Casiljasa jer sam navijac Bayerna, ali ne nuzno. O ostalim stvarima necu ni da raspravljam, sve tacno.
falcao messi ronaldo xavi iniesta ozil marcelo pepe ramos d. alves casillas
Ova ekipa bez igraca iz Serie A i PL,evo ja cu ekipu sastavit bez spanske i bundeslige slicno dobra: Cech-A.cole-Chiellini-Kompany-Evra-Silva-Pirlo-Vidal-Van persie-Cavani-Rooney
@Al Pacino A. Cole je trenutno najbolji lijevi bek.. sto jest, jest.. .. a chelsea ce ga prodati... xD
Ok je postava, s tim da Reus ne igra tu poziciju.. A brate ne znam sto svi furaju ovog Albu u idealnih 11. Samo zato sto je Spanac. Odigro dobru sezonu za Valensiju i solidno na SP i odmah kao najbolji.. A Marcelo? Covjek igra za Real, Brazil i u LP.. A Alaba iz Bayerna? Takav talenta, mali je fantastican.. U LP me odusevio..
hmm tako slicno i ja glasao samo sto sam ja na desni bek stavio a.cola,u napad ibru i u vezni red ozila i pirla umjesto reusa i inieste :)
Hummels ili Pique umjesto Ramosa i onda je ova ekipa realno najbolje sto postoji trenutno. Mozda Hazard, Cazorla, Schweini ili Gotze umjesto Reusa, ali to su ipak finese.
Sta reci, spanska liga je trenutno najbolja na svijetu. A ova legenda za mene ce uvijek biti najbolji golgeter !
RVN zna šta priča.ba Kakva mašinerija nekad bješe ovaj Ruud...
da se ja pitam ruud bi mi uvijek prije falcaoa igrao