Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al\' si ti gl.up ha ha...Pa normalno da je Amar sarkastičam, al\' da ti imaš mozga skontao bi da ni kod vas stanje nije bolje. Umjesto što se kesiš k\'o kobila na mrazu, a ustvari nemaš pojma, bolje otiđi pogledaj nekada svoj Torpedo na onom lavoru.
Nisam upratio, može li mi ko reći s kim igra Torpedo u četvrtfinalu Kupa BiH?
Pa stvarno ste onaj pravi smetljarski pitarski portal, zašto ne objavljujete vjesti vezane i za fks. Kad je raspad sarajva u pitanju ušutite se pitrske minđ.e. To što im ode najbolji igrač to i nije neka vijest, uh pardon DVA najbolja igrača. PU na vas!
Pratim vec duze vrijeme g.l.u.p.e. komentare jos g.l.u.p.l.j.i.h. pitara, i kako se ova njihova nazovi prednost gubi, od poraza u Travniku, pa do ispadanja iz Kupa, ovi komentari postaju sve g.l.u.p.l.j.i. i g.l.u.p.l.j.i.. Ocekuje se da ce njihova glupost kulminaciju dostici vrlo brzo, obzirom da para nema, nema vise ni bodova, a raspored u proljetnom dijelu je kao iz bajke. O tome kako ce igrati u Kupu do kraja nemam pojma, ahahaha. P.S. Sto se Amarovih izjava tice, covjek u svom govoru ima sarkazma, a znacenje te rijeci mozete naci na internetu. P.P.S. Fakat, sa kim danas pitari igraju u Kupu...
Uobicajeno je da sarajevske klubove sudi neki sudija iz Sarajeva.Sutra je nasteljen sudija Prosic iz Cazina.Ocekivati je oko tridesetak faula ispred sesnaesterca a mozda i penal za zelju ako zagusti.Moj Amare kao navijac zelje mislim da nam ne treba ovako jer mi se ne mili dolaziti i gledati nasu PLJACKU.
svi golovi na 4 fudbal .com
Ove godine smo pustili nas drugi tim da igra Kup (Olimpic), mi pucamo na Prvenstvo :-) sta ces kada imamo dva tima!
normalnu raju hahaha cuo sam da vam na stadinu umjesto ulaznice traze ljekarska uvjerenja niko nije normalan
Dajte članak sa konferencije za tisak pred Kup utakmicu sarajeva nek malo pitari komentarišu,nek popuste malo ovu normalnu raju...
glavonja kad ces prestat da stimas rezultate?
Sanjao sam noČas cudan san Da nam je vodja skolovan Ruke su se nase digle Kod Tice pojeftinile kifle rece radnica iz pekareee Kad podize desnu ruku on Nema kupit nista s hrenovkom Grbavica usta cijela Igrao je naš željA Navijasmo bračo za njega Probudi se i sad zalim ja U nedelju lafo 25 godina bili smo i ostali od hordi zla mladji svi mi papci ,navijaci od želja
Sta ce krezavi levati s Poljina i ostali torpedo gubavci , kad budete igrali KUP BIH onda komentarisite
Kad igra Njanjajevo u kupu ? hahahahahahahahahahaha
BRAČO I JA IZ SJENICE ČU SUTRA NA JUG ČUO SAM BIČE GEOGRAFIJA DIGNUTA,POZDRAVI ZA MOJU BRAĆE TICETA S JUGA,TARIKEA MRZIČA,I ONOG DINU MEHMEDA MUJKIČA STO UVIEK BUDU SA ZASTAVU APGANG.VOLIM ŽELJA .
@AAAAA Šta fali kiseljaku? Opet velegrad za \"čuke\" iz kojih su krezavi štrumfovi!
Volim Torpeda
MUSAFA MI PA ŽELJO ZADNJE 3 GODINE 5 TROFEJA A NISMO IZGUBILI 10 UTAKMICA ...I VALJA OPET DUPLU OSVOJITI U PM!JOJ JESMO GIGANTI A PITARI...ONI SU POSEBNA PRIČA..ONI NE MOGU MEDA!