Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko je tajno da klix piše o sastanku
Tajno se dogovarali kako i koliko poreza da izbjegnu s posebnim akcentom na klub
Na sastanku bili Barcelona Messi i Klix
Supcic, koliko je para zaradio u toj Barceloni pa ima racuna da jednu sezonu odigra i besplatno, ako ima jos zelju da igra zbog nogometa...praunucad mu nece to ni najmanje financijski osjetiti. Ako mu je do para, pa nrka ide u Saudiju
Zašto bi on igrao za džabe, a Roberto ili Alba i danas dan primaju plati po 10 miliona, a da ne pričam o Busquetsu...
On je zaradio, ali je zaradila debelo i Barcelona od njeg. Pogledaj samo koliko sponzora je otislo kad su njega izgubili. Dakle bili su tu jer je Messi bio tu.
Da li igdje ima zvanicno da je Al Hilal objavio ili PsD potvrdio da je otisla odnosno stigla ponuda od 400 mill.Tu informaciju je objavio Fabrizio Romano koji nije glasogovornik niti jednih niti drugih.
Kažu došao predsjednik kod Mesija da ga vrbuje nazad za Barcelonu i prvo što mu je rekao " Poslao me Asim"
naredna dva mjeseca bar jedan clanak dnevno ce morati izaci o Messiju i Barceloni