Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvoje ne budi agresivan!!!posmatramo tvoje vezane incidente :)
svi znamo ko su hrvati,odmah su poletjeli ljubiti paksu hitleru i praviti logore po usranoj NDH,jedina stoka koja nije bila protiv nacizma i fasizma
ne treba zaboraviti da su Hrvati jedini imali logor za djecu, da i to dodamo.
Gorih zlocinaca na Balkanu od genocidnih Hrvata nema, oni su vrsili zlocine od 1850 i kuluminirali 1943 sa 700.000 zlostavljenih Roma, Srba i Jevreja vecinom oko Stare Gradiske i Jasenovca. Hrvati su veci ZLIKOVCI od njemackih nazista.
Hrvati su dronjci
a ja mislio uhapšeno 80 navijača Dinama, a ono podjela Francuske, pa i BiH, trebali su promijeniti naslov
Pa niste hrvoje visenacionalna drzava kada ste izvrsili etnicko ciscenje i protjerali masu srpskog stanovnistva, koji su po svakoj logici, ako su Hrvati ustavotvoran narod u BiH, to morali biti u Hrvatskoj.
pa ako ćemo svi dijelit mogli bi austrijanci doć po svoje pa tek onda da vidis. to sto je bilo za osvajanja osmanlija se ne racuna i tamo ionako nema bošnjaka. i nema nikakve podjele, zato začepite.
opet ti hrvoje o podjeli cccc.mozda cemo i dijeliti ali po malo starijim kartama tako da cemo doci po dio jadranske obale koji je ostao u susjednim drzavama.dakle ne po komunistickim kartama koje najednom mnogima odgovaraju.
U BiH je jedino moguća podjela na osnovu entiteta ili ponovno spajanje dva postojeća u neki oblik republike. Dalje od toga ne može...
@pitac vrli: koji Srbi? Vojvodjanski? Sumadijski? Srbi iz Bosne? Hercegovine? Crne Gore? Ili mislis da se Hrvati regionalno razlikuju dok su svi Srbi Balkana svugdje isti?
Hrvoje Zg Vi iz Zg i Dalmatinci se razlikujete više nego vi i Srbi.
Hrvatska nije bila višenacionalna država, pusti se velikosrpske propagande, prva recenica u socijalistickom ustavu Hrvatske je glasila \"SRH je nacionalna država Hrvata\". Drugo, miješane sredine se isto dijele dogovorom medju normalnim ljudima. Nesto od mijesanog vama, nesto nama. Trece, pozdrav i tebi, moram ici.
Nek bude onako kako vecina odluci demokratskim putem, pa kako god. Odoh sad, gotov mi \"radni\" dan...:) Pozdrav Bosni!
Prvo, Hrvatska je bila visenacionalna drzava. Drugo; ciji su Mostar, Travnik, Vitez, Fojnica i ostali gradovi sa mjesovitim stanovistvom? Trece, krv ne zazivam nego predvidjam.
Pa stani, i Hrvatska ima dalmatince, slavonce, zagorce, šta je tu drugačije nego li bavarci i švabe npr?