Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momčad Protu-kontra Zaledže Jeste faul... Nije faul! Tik pored, iznad vratnice... WTF Šalstrom (Kim Källström) Evo Johnsonu su dodijelili auto gol u 49toj minuti... Dva udarca u okvir vrata šveđana... Udarac iz kuta... Natjerali su engleze, englezi šveđane da vrate loptu... U sudačkoj smo nadoknadi vremena... Borise Biliću sta reci koju poruku poslati?
Komentator u 10 sekundi napravi jedno 5 greseka,sad zamisli kolko u 90min... Valja ga slusat majku j.e.bo
Za one koji ne znaju,Karlstrom se na svedskom izgovara kao Selstrom,tako da je makar tu imao pravo.
A sta je uradio? I on stajao s njima. Idi se umij. Usporio je igru maksimalno.
@RS Šta je smrdi pere vas zavist...eh da vi možete sebi pripisati jednog takvog igrača od vas više niko nikad ne bi mogao komentirati nogomet.
Ibra gigant, nema dalje! Kakav Ronaldo i ku.rc, covjek zastane s loptom u sesnestercu, a trojica englescica ispred njeg se ukopaju, zalede, bukvalno se ukake, a jos kako se gradi i izvlaci ma nema se sta reci :) Car si Ibra
MUAAAHAHAHH.... ODE KUĆI POTURČENI LOJAVAC IBRAHIMOVIĆ.
Ljudi pišite pisma Federalnoj TV! papirna pisma. Ja im šaljem po po desetak na dan. Ništa od mailova.
@Sandra,on je to ovako rekao \"U finišu prvog dijela PRIGODE za gol nisu iskoristili Šelstrom (Švedska) i Welbeck (Engleska), pa se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0. Inače je bilo 1:0 za Englesku xD
BORIS BILIĆ KRME KOMENTATORSKO!
U finišu prvog dijela prilike za gol nisu iskoristili Kallstrom (Švedska) i Welbeck (Engleska), pa se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0.
pazite sta pisete Rooney vas gleda
A tebe ramka ja u zvaljava stau kao i nanu ti nabijenu na pakshu na babinom minaretu!
Ibrahimovic je katastrofa bio, izgubio je preko 80% duela, totalni slon na terenu, samo se gura sakama u ledja kad mu neko pridje. GO ENGLAND GO
to ti je krajnji domet da besje nejac
Ovaj Bilic je smotan al je valja bolji od onit ostalih sa ftva. Oni su jednostavno glupi a ovaj samo da prestane grijesit.
Moze pricat\' ko sta hoce ali Ibro je veceras maksimalno usporavao Svedjane, par puta je izgledalo kao da mu njegovi nece dodati loptu. PS: Borise Bilicu, ye.bem ti majku retardiranu, gubi se sa tv-a.