Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li ponijeli lasere?
Safet Susic - Pape, selektor BiH Hajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Jesu li tacne glasine da i navijaci M.City-ja dolaze na tekmu..:)
@Banja Luka To je i tvoja država. Ako izgubimo (što nećemo) gubiš i ti. Ne samo mi ;)) A eto, navijaj ti za Srbiju... EEEE, kad ona igra, da gledam ?
Pa kako to da jadni muslimančići iz Norveške,Švedske,Danske,Švabije navijaju za ovu krnju repku BiH?Po nekim zaostalim jezicima iz ove zemlje oni bi trebali navijati za zemlje u kojima se nalaze...ma šta musliman zna šta je ljubav
http://www.youtube.com/watch?v=fX9-Th3Sid0&feature=player_embedded
mozes si misliti koliko samo je Srba i onih koji mrze BiH i zele da izgubi veceras doslo na ovu stranicu i dalo minuse svim komentarima upucenim za pobjedu BiH. Vidim, svaki preko 80 DISlajkova. Jadnici nemaju pametnijeg posla. Ja i ne znam stranicu neku srpsku sa vijestima HAHAHA jaadoovii jaadooviii idite očistite reprezentaciji vasoj stadion i dodajte mi koju flasu vode da imaju kuveta, mozda prodju u baraz naredne god ;)
@banjaluka mi barem još imamo šansu makar bilo i 5-0, svi, srbi ste davno svoje otkvitali, slovenci su vam samo sa centra stavili tačku na i.
C E T N I K E i U S T A S E sve sam ih izroko !!!
dabogda se nevratili, lojava g.o.v.n.a.
izgubit ćete 5:0
j.e.b.a.t. će vam portugalci poturčenu nanu.
stižu azilanti iz zapadne europe.
Jeba* ćemo vam mateeeer sutra, na vašem travnjaku, jeb* vas travnjak!
Bice gusto, bice 0:2 .. :D BOSNAA !
Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !! Volim te moja jedina domovino, molim Vas zmajevi pobjedite bice ludilo pokazimo onda nasim susjedima a i cijelome svijetu kako se slavi, svi na ulice sa LJILJANIMA !! Budimo slozni nosimo ljiljane a ne zvjezde i trokut !!
Aksamhajrullah c.e.t.n.i.c.i..... ne mozete podnijeti ovoliku ljubav prema BiH... Sto ne navijate za svoju drzavu? A,da vi ste vec ispali :))))))