Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smirimo dozivljaj, vidjet cemo u nedjelju u kakvoj smo formi !
Ukoliko Bazdarevic krene sa dva spica (dzeko i ibisevic), zijan je garantovan. I sudeci po nastupima i igrama u klubovima, Cimirot mora igrati od pocetka.
Nije pozvao Memiševića, a momak razvaljuje u Gronningenu. Frapantno Meša
Pa Sehiceva liga je dva puta jaca od nase
Realno,al bas realno...nerijeseno sa malo golova
Samo nemoj da Jajalo igra, na prosloj utakmici prodo vise lopti od adidasa!
Forma? Individualna ja, kolektivna - tanko do nikakvo!
Begović više brani u reprezentaciji nego u klubu hahahha
Pa to samo kod nas može da golman koji uopšte nije standardan u klubu brani standardno u reprezentaciji pa to nema ni u Somaliji , mene je najviše strah njega i njegovih amaterskih golova , u zadnje vrijeme sve što ide u okvir gola to je 80% pogodak .
@Kriticarrrrrr To se dešava sa golmanima kad nemaju utakmica, izgube taj refleks... jesi ti vidio njega u zadnje vrijeme, ko da hvata vruć krompir... uhvati me panika kad god je lopta blizu njega. a tek ispucavanja, svaka druga ode u aut. tačno se vidi da je dežurni grijač klupe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hahaha i brani ovaj Begović? Pa ljudi ja sam češće na terminima branio, jer smo imali rotacioni sistem ko će na gol nego on. Šehića stavite na gol.
@gladijajator šehić je sasvim solidan golman, to pokazuje i statistika i nastupi u europskoj ligi. mada može i burić. begović je neozbiljan trenutno. ne može golman biti grijač klupe.
@BandieraRossa1 Bolje da je zvao onog Osmana Hadžikića
Ma što napravište ovu ANALIZU...tak sam sada zabrinut
Begovic Kolasinac, Spahic, Zukanovic, Vranjes Krunic Lulic, Pjanic, Visca Dzeko, Ibisevic Bez Kolasinca: Lulic na Beka a gore Hajrovic To je ako hocemo sa dva napadaca! sa Jednim Begovic Kolasinac, Spahic, Zukanovic, Vranjes Krunic, Medunjanin Lulic, Pjanic, Visca Dzeko Bez Kolasinca Lulic na Beka a Hajrovic gore ... ja bih igrao s jednim napadacem :) NEMAMO KVALITET ZA BOLJE!
Memisevic bi trebao dobit sansu, a frajer koji ispada u 3 ligu ima sansu ispred jednog Riada Bajica koji igra u europa ligi..
cuj duljevic moderan igrac ima viska 10kg
Moderniji je od ostalih , lik ima dribling , ima brzinu i fizičku spremu sve što treba današnjem igraču .
Kazu za dobrim konjem dize se prasina pa tako i za Bosnu srbici mozete da ga dojkite uvijek ste bili ljubomorni i dizali hajke je.be.mo vam majke
Grci gaze bosnjacku repkicu
@Jack_Goff ko u Srebrenici ?
@Nemeisis da je normalna Drzava ti bi sinko zbog ovog komentara automatski zavrsio u prdekani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ελλάδα θα κερδίσει!!
orthodox kill islam
@Čaša hrvati i srbi braca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)