Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolika legenda moraš biti da u stranoj državi ulica dobije ime po tebi....
@fellainimarlon Koja je data za vrijeme Jugoslavije... Glup si.
Nema u Austriji osobe koja nije cula za Ivicu Osima.Oni su vrlo zahvalan narod za ono sto je ucinio za SK Sturm.Od obicnog kluba za DNA lige on je napravio ekipu koja je nekoliko puta bila prvak Austrije,i dovela Manu,Real,Galatasary,itd u Graz u CL.Covjek tamo Jos uvijek zivi i postao je jedna vrsta Legende.
Legenda s'Grbavice :)
Jedan od većih izdajnika u Hrvata!
Sya je pitari, panika!!!!
Bosno stidi se
Legenda!
... a neki od nas ni u vlastitoj kuci nisu priznati. Potpisujem. Jedan je Straus. [ ...pardon, dvojica :) ]
Nasi krkani ce pokrenuti incijativu da se bolnica zove po Sebilji Izetbegovic
i ja bi reko da najduza cesta u Dzalalabadu dobije ime Generala Ratka Mladica. Ako necete , nemorate dobit ce u Novom Sarajevu :)
Jaooo državo... Pa prije će Straus dobiti ulicu u Gratzu nego što će po njemu ime dobiti stadion na kojem je ponikao... Tugo pregolema! Sram vas bilo gospodo iz uprave Želje...
GRBAVICA= Stadion IVica Osim Schwabo
Prije ce je dobit u Grazu, nego u Sarajevu. E moj Svabo
Zasluzio je ulicu i u Sarajevu.
lijep gest, iz zemlje svojih predaka(porijeklom je jedinim dijelom, kažu baš iz pokrajine Štajerske) :) :)
E jbg...