Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidimo se u Bejzmentu poslije . Sponzoruše navalite
a ja Grčke i koorca
Dobra igra a rezultat 0:0... Igra se valjda da se pobijedi.
@kamen,krs i... To je kao da kažeš:Jeste rodila me je Mira/Ana/Jasna..., ali ne priznam ja to, ja volim majku iz susjedne ulice, ova što me je rodila nije mi majka !!! Vi Kamenjari ste za žaljenje !!!
@kamen,krs i... Kamenjaru, kako je roditi se i živjeti u Bosni, a navijati za Hrvatsku? To jekao da imaš sopstvenu majku a ne priznaješ jehoćeš drugu, hoćeš nasilu da si kopile !!!
ponovo pocni gledati tv i vidjeces da se isto prica kako smo zauzeli zapazeno 36 mjesto, zapazeno 115, odlican 310 na atp listi itd
biće teško sa bjelorusima,ima da pojedu džeka i kompaniju
krivo je KOŠEVO pravo je nesretan stadion ne znam ni kako smo Ganu uspjeli pobijediti...
Nije mi jasno kako neko moze biti zadovoljan onim sto smo vidjeli sinoc?! Imamo jos srecu sto je linijski sudija svirao nepostojeci ofsajd Grcima iz akcije u kojoj su mogli dati gol...
Zvucu kao sa Dnevnika iz 80-tih: \"I nasa sportasica je zauzela odlicno 17. mjesto\"
Čitam ove komentare \"vrsnih\" poznavaoce nogometa. Pitam ih da li bi se oni prihvatili selektorskog mjesta. Mislim da bi sa njima i Brazil za nas bio mala maca! De se malo probudite! Koji to naš igrač igra u Barceloni, Realu, Mančester U., Čelziju. Tamo igraju najbolji igrači današnjice. Mi ipak imamo igrače koji pripadaju drugoj ilii trećoj ligi Evropskog fudbala. Zato malo više realnost neće nam škoditi, dapaće mislim da će nam puno pomoći. Niko nije savršen, pa tako ni Pape, ali mislim da već jednom trebamo dati šansu nekom selektoru bar dva kvalifikacijona ciklusa, kako bi čovjek mogao doći do izražaja. Mi bi svake kvalifikacije počinjali sa novim selektorom i onda očekivali senzancije. Mislim da sa takvim rezonom se nikada nećemo naći na EP ili SP u fudbalu. Podrška Papetu i Zmajevima!
Posjetite http://chelseabalkan.com i pridruzite se! Keep the blue flag flying high.
Nema reprezentacije do srpske i nasih nam snasa.
Jedva cekam Bjelorusiju da zakljuci Susicev aganzman u reprezentaciji. Neka ide da \"vodi\" Krivaju iz Zavidovica ili Sarajevo.
Grci su podbacili. Bili su dobro motivirani jer su igrali protiv turske B reprezentacije, a svi znamo koliko Grci vole turke. Sve u svemu, turci, sa ovakvom igrom ostajete kod kuce zauvijek!!! hahahahah možete uživati u igri vaše A reprezentacije
Odlicna utakmica...treba ostaviti zahirovica u sredini, salihovic uvjek dobar...dzeko se je dobro krecao a vala i borili su se. Bravo pape ako si ih ti motiviso sinoc!
http://www.youtube.com/watch?v=P4ax5gts124 SESELJ JE HRVAT