Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Doboju gdje će nekog Bošnjaka na tribini izgaziti oni promoviraju fudbalom protiv homofobije? what the fuck?! Ove pederske organizacije koje su se u zadnjih mjeseci po čitavoj BiH pojavile ili su neke ublehe što su našli način da lahko zarade ili je neka ozbiljna organizacija sa nekim ozbiljnim strašnim planom za našu BiH ili su ovo jednostavno budale. U zemlji gdje pljuju miješane brakove, 2 škole pod 1 krovom, nacionalizam, etnička podjela itd. ovi se našli boriti protiv homofobije?
ne rise
pederi su neumorni... trpaju se sa svim i svacim... sreca pa jos nije doslo vrijeme da moramo prati sarajevske ulice kao sto su Delije prale beogradske!
Zasto se ne zanimaju za susjede Tesnjake? Kada su poplave bile, prvi smo im pomogli. Par mjeseci poslije poplava, na iftaru u Doboju su se ojupili i uzvikivali imena Karadzica i Mladica, jedno 150 njih. Ako im do toga nije stalo, jasta ce im stat do gejEva
pa mi smo budale - trebali smo ih pustit da pocrkaju pa nas onda ne bi imao ko ometati i uznemiravati!
hajde nek' se nešto radi.
po Sarajevu ih najvise :(
moraju oni uglaviti to sa homofobijom svugdje, *ebali im pederi oca bolesnog
Azmir počasni član hahahaah
@OtokaBoy Pa znam hahaha, za njega je spremna svečana loža
Poželimo sreću našem Muji :) http://www.dailystar.co.uk/sport/football/525818/Mujo-Omerovic-Manchester-United-transfer-news
jos ne mogu prezaliti sto oni nasi majmuni kosarkasi ispadose
Loptom ih fuuudo