Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borac prvak BIH Bosnjak na Eurosong Hrvatica MISS TO je BIH!
Koji smo MI levati Bosnjaci. Ovdje na slavlju skandiraju Ratku Mladicu. Citava Banjaluka je SRPSKA. Svi su za Srbiju BEZ IZUZETKA. I mi kazemo \"svaka im cast. zasluzili su titulu\" i oni ce NAS predstavljati u Europskoj ligi prvaka. Jadno. Treba nama jos jedan rat da se osvijestimo.
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAH Tako je kralju,sa takvim i treba na taj način,nema druge.
OVO JE LUDO ..bukvalno svaki komentar na bilo kojoj temi se svodi na pljuvanje sr.ba i mus.limana...pa kako ce zapad i jos koliko da to drzi zajedno .. 5 .. 10 godina ???
VECINA KOJI KOMENTARISU ovdje su mus.limani iz dijaspore, koji uzivaju zaskuzenu socijalnu pomoc na zapadu..
ima li mus.liman jos u u bl ?
E jadni smo mi narod kad cestitamo i podrzavamo klub koji ima navijace ,a sudeci po broju i glasnosti ,jako jako veliki broj je skandirao ime covjeka koji je odgovoran za mucenicku smrt toliko ljudi... A vi podrzavajte idioti bos-herc. nikad pameti necete doci.. NIKAD... Da je srece delegat bi prekinuo utakmicu a ne kao guster u sivom odijelu se sakrivati kad mu je sudija prisao i pitao sta da radi... jadni smo mi i nikad se necemo opametiti, uvijek magarci naivni... stidim se zbog zbog svih zrtvi svih nacija koju su htjeli BiH dobro...
U muslimanskoj Srednjoj Bosni katolici su uvijek bili sluge i najmenici kod aga i begova.Šta sada hočete,hrvatsko je sve iznad jaja.
Ti si radost oka draga topla luka ti si san djetinjstva naša Banja Luka BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Gledajuci po komentarima nema ovdje suzivota
@CRO ti vjerovatno mislis da si pametan glup si covjece
hvala na iskrenim cestitkama. Bolju posjetu je pokvarila kisa koja je padala sve do 10ak min pred pocetak utakmice. Manijaci, nemojte o L87 sve dok vas 20 ak ide na gostovanje,tako i juce u PD. Licno ni meni pehar nista ne znaci, bitno je da se uzme koj kesh od sponzora od uefe-fife da si izgradi juzna i sjeverna tribina! Aj Borac, Banjalucki Borac !
bravo srbi i cestitke rep.srpskoj...iz nikad pokorene i zauvijek HRVATSKE srednje bosne....
hare turčine,našipu se q.u.r.č.i.n.e
na.pu.ši seeee ka.-reeeeeeeeeee
da bos.njaci nebi bili ko pos.rani u BL , moraju se vratiti u banja luku, raditi na nata.litetu, kupovini zemljista itd itd....e kad toga bude bice i Bo.sne u BL
niko do sad nije skontao da smo na grbavici aplaudirali nasim igracima,to sto se jagodic ponadao da smo aplaudirali njima,to je njegova i njihova stvar.