Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojim jezikom pisu ovi nepismeni nadri-novinari?! Sta mu znaci \"poglavito\"? -valjda mu je mama poglavito bila alkoholicarka i dama sa trotoara, pa ga nije naucila..
Mi iz Reala mozemo ga po.pusit ovim Kataloncima! Hala Madrid
\"Momčad Barcelone isprala je gorak okus nakon domaćeg subotnjeg poraza od Herculesa 2-0 u Primeri, te se pred navijačima na Camp Nouu iskupila pobjedom protiv Panathinaikosa 4-1 na startu nove sezone u Ligi prvaka\"... pa valjda 5-1... c c c pa ne znate ni kopirati kako treba
@Mitar ne mogu sada, zauzet sam
hapoel nece gola dati... ispucali se u pretkolima :)))))
sutra pravoslavni derbi na BHT
Derime, prenose nam Partizana naseg.
koju utakmicu sutra prenose?
Znaci ima jos kuveta u Barasi