Posljednji pozdrav legendi
0
Tužan oproštaj od Josipa Katalinskog
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legende ne umiru...
saucesce porodici, pocivaj u miru bozijem.
Zbogom ljudino... Voli Te Tvoja Ilidža... Počivaj u miru :(((((((((
Taj gol iz Frankfurta za Jugu kad pogledam svaki put se najezim. Ju go sla vija!
iskrena sućut obitelji čovjeka kojeg su prije svega krasile izuzetne moralne kvalitete, patriotizam i ljudskost... bit će uvijek voljen, nikad zaboravljen u srcima svih nas prvenstveno kao ljudska, a onda naravno i genijalna sportska veličina... škija, voli te tvoje sarajevo
Skromnost je odlika velikih. Otišao je u istoriju jedan od istinskih velikana jugoslovenskog fudbala i sporta uoće, koji može stati uz bok jednom Mati Parlovu ili Mirzi Delibašiću. Njegov gol protiv Španije u Frankfurtu ću pamtiti dok sam živ, bilo mi je 14 godina i radovali smo se i slavili kao da smo postali prvaci svijeta. Želio bih samo da i ove naše mlade generacije jednom osjete bar djelić takve velike sportske radosti i slavlja jer su u ovom vremenu zakinuti i u tom segmentu života, kao i u svim drugim. Neka ti je laka zemlja Škija i hvala ti za sve one radosne trenutke koje si nam donosio. Hvala ti što si bio čovjek.
pocivaj u miru,legendo.bilo mi je 8 godina kad su na radiju objavili da je zeljeznicar novi sampion jugoslavije i onda pustili pjesmu \"hajde zeljo ceto plava,nek se cuje tvoja slava,nek se cuju sve sirene,kad masina tvoja krene\".sjecam se i gola skaricama protiv spanaca.
besjedili su vamo ovi stari da si bio velikan nogometa.a unas vamo u hercegovini stari su još autoriteti,nijihove se priče ne dovode u sumnju njihova je i danas zadnja.po tom zakonu ja mogu samo izraziti duboku sućut obitelji i pozdraviti legendu u njegovom novom životu.koga u hercegovini poštuju taj ne umire.
ŠTA JE ON,HRVAT IL SRBIN.SVEJEDNO- R.I.P.
Nek ti laka zemlja Skija!
R.I.P. LEGENDO!
Josip je Hrvatsko ime sta on ima sa Muslimanima
pa ni smrt ovako velikog covjeka ne moze nekog da sprijeci da se raspravlja ili slicno...
Laka ti Hrvatska zemlja Josipe
laka ti zemlja veliki covjece! legende ne umiru !
jel imao skija djece
@klinka haj bgt ne seri