Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise bih volio zbog ovih kokuznih kurto... koji po cijeli dan vise na klixu i palamude, istresajuci ovdje sopstvene frustracije i bolesnu ljubomoru, da je ovo istina. A nekako vjerujem da jeste. Ervine, zbog svega sto si prezivio, i zbog one retardirane Telece glavurde, iskrene cestitke!
mislim, ironija je velika i pokazatelj ne sposobnosti sto zukanovic umjesto svena-tina ide u inter... sad se vidi da smo sa svjetskog ispali necijom voljom i namjestanjem
Zasluzio je poslije nepravde koju mu je tele nanijelo..m
Najvise bi volio da bi presao u Juventus,i to se je pricalo.Jer Inter nema Europe,a i vodi ga debil,koji ce voditi ponovo bitku za sredinu tabele,jer za sta vise mislim da nije sposoban! Ili ce ove godine biti bolje,vidjet cemo.
Ooooo ***te ovaj magarac je baš za Juventusa .. Ne znam ni kako u Chievo dodje. A ovaj transfer u Inter je priča za malu djecu.
Hahahahahhahahahahaha još jedna bomba. Kad nije Tino mogao, eto ovaj će magarac sigurno
Ni ti jos nisi krenuo za svojim narodom? Sta cekas? Nemas novaca za kartu do Australije ili Argentine? Ma hajde pakuj,mi smo merhametli narod,skupit cemo za tebe,tvoje bliznje i komsiluk.To je nezaustavljiv proces,da vi padate pod 10%,a u Kurvatskoj da se otvaraju dzamije!
Svaka čast Ervine!! SAFETEEEEEEEEEEE, pokakim ti se na licencu i diplomu, neće ti bratića niko baksuze prokleti!!!!!!!!!!!!1
Bravo Zuka majstore, svojim radom i zalaganjem bacio si mnoge nevjerne Tome pod noge. Svaka čast.....
Ej Safete Sajo Sarajlijo-jesi li ti ovo procitao? Neko u Inter,a neko u poloprofesionalni Turski klub!I to mu je plafon!!! Sve vise i vise te zove Azija,a mi volimo Ligu5!!!!
Nista dok ga ne vidim sa celnicima kako se slika i potpisuje ugovor.
covjece ovaj na vratima Intera a mi na SP-u igramo sa Sunjicem i Tinom.
Svaka cast Zuka neko u Inter a neko mozda Tursku u "renomirani klub"Zbog ovakvih stvari jos uvijek vjerujem da pravda pobjedi na kraju.A Slino ce u Inter nikada.
100% hoce u Inter!!! Mozda Inter Zapresic!!!!
100% je misljeno za TSS!!! Da nebude nesuglasice.
Handanović, Brozović, Kovačić, Vidić, Kuzmanović, Shaqiri (rođen na Kosovu) i sada Zukanović. Inter polako postaje reprezentacija Jugoslavije, šteta što su otišli Pandev, Stanković, Belec, Slavovski, Mihajlović... :D
dobrodošao u klub koji nikada nije igrao seriu B 😊 FORZA INTER
Internazionale-sve vise postaje Balkaneze!
Dabogdo da je tako! Nasi igraci zasluzuju najbolje, samo da ne bude da tamo presjedis.. kao neki doticni ;)
amin da je istina!