Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doveli 22 igrača, a nijedan poznat dalje od svoje mahale
@Android Knego I opet sam siguran da je svaki od njih finansijski stabilan. Pogledaj samo šta je Duško Tošić zaradio igrajući za Bešiktaš. Pogledaj Avdiju Vršajevića koji igra za prosječan klub, a zaista je dobru lovu zaradio.
i Zeljo je prvo krenuo na pripreme ,pa nije uspio otici na pripreme, pa je konacnonstigao.na pripreme i poceo pripreme..to su bile vijesti zadnjih dana o uspjesima novog starog ublehasa i krimosa Amawa ....izgleda da predstoji jako naporan zavrsetak godine sto se tice clanaka o Zelji i strasnim uspjesima trofejnog amawa ( naravno uspjesima ispod stola)
Kada je Zeljo pretao sa placanjem za titule jer se "nova uprava " zaklela da to nece raditi onda je Zrinjski to iskoristio i preuzeo placanja . Sada kada su otjerali upravu kojoj je Zeljo bio nesto vise od obicnog rezultata na tabeli pocinje aukcija .ko ce vise platiti i bolje smuljati.Pa i novinari su osjetili to, vidis da su vec poceli bombardovati sa glupim clancima navikavaju raju smaranje do besvjesti
izvinjavam se za ono Zeljo. Mislio sam AMAW kada je prestao sa placanjem....
Nema njima zime potpisap I Erdogan :-)