Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam, kod nas je status legende relativiziran... jedan dan si nafurani pakšu, onda sutra zovneš par tura, opet si legenda.
E nisko smo pali, pazite ovo: "da dožive nevjerovatno iskustvo i fotografišu se sa legendarnim trofejem". Nevjerovatno iskustvo je bilo kad su klubovi sa ovih prostora osvajali ovakve trofeje u mnogim sportovima. Sad je slikanje sa kantom postalo nevjerovatno iskustvo. Malo zabave za jadnu sirotinju, ovo osvajaju samo bogati. Sad navali sirotinjo slikati se, ali nemojte se gurati, ko bude imao najljepšu fotografiju dobiće od čike lizu.
joj ne seri TITA ti... već sve poslove podesio tako da odeš i slikaš se i dobiješ nešto džaba...
@nisam_tu Priznajem, jesam licemjeran, ali ne toliko da bih se slikao sa kantom.
haj da nesto razjasnimo... bio je dobar igrac al da bi bio legenda moras biti ko maradona, krojf, bekenbauer, pele, mesi, ronaldo jedan i drugi, zidane. nadam se da je sad sve jasno
100%! i to bio dobar igrač 2 sezone, kad je Liverpool bio na vrhuncu, ostalo taraba...
gdje ti igras
Po cemu legenda,stare vam!? Zbog par sezona u Liverpulu ili epizodne uloge u spanskoj ligi? De ba...
istinska legenda,samo da nije smrdljivi hasan pomolio svoju njušku
bio je dobar igrac pravo, ali da je legenda i nije bas
Čudno je kako ljudi koji ga se ni ne sjećaju govore da nije legenda. Kakav je šut taj frajer imao ..
Cudno je to kako je ljudima koji se sjecaju sve super u tom sjecanju.