Nogomet
14

Turneja trofeja Lige prvaka: Fudbalska legenda Luis Garcia dolazi u Sarajevo

Klix.ba
Luis Garcia
Luis Garcia
Turneja trofeja UEFA Champions League, koju predstavlja UniCredit u okviru sponzorstva UEFA Champions League dovodi u Sarajevo fudbalsku legendu Luisa Garciju, kao lokalnog ambasadora ovog jedinstvenog događaja.

Luis Garcia će u četvrtak, 06.10.2016. otvoriti Turneju trofeja UEFA Champions League za Bosnu i Hercegovinu, čija je prva stanica Sarajevo. Garcia će učestvovati na konferenciji za medije, te na organiziranim događajima za djecu, a svi fanovi će u periodu od 14 do 15 sati u sarajevskoj Vijećnici imati priliku da se fotografiraju sa poznatim španskim ofanzivnim veznjakom, te da dobiju njegov autogram.

Turneja trofeja UEFA Lige prvaka, koju predstavlja UniCredit u okviru sponzorstva UEFA Champions League u Bosni i Hercegovinu će boraviti od 06.10. do 15.10.2016., a posjetit će Sarajevo (06.10.), Tuzlu (08. i 09.10.), Derventu (11.10.) i Bihać (14. i 15.10.).

Prva stanica Turneje trofeja je Sarajevo, gdje će legendarni trofej UEFA Champions League u sarajevskoj Vijećnici biti izložen za javnost u periodu od 14 do 20 sati. Svi posjetioci imaju jedinstvenu priliku da dožive nevjerovatno iskustvo i fotografišu se sa legendarnim trofejem.

Radi lakšeg pristupa izložbi preporučuje se besplatna prijava za brzi prolaz preko www.ucltrophytour.com.

Ovogodišnja Turneja trofeja UEFA Champions League, koju predstavlja UniCredit, je prije Bosne i Hercegovine posjetila Rumuniju i Srbiju, a nakon boravka u našoj zemlji nastavlja svoj put u Hrvatsku i Mađarsku.

Od 2009. do 2015. godine, više od 600.000 ljudi iz 16 zemalja doživjelo je Turneju trofeja UEFA Champions League.