Uoči najvećeg derbija u Srbiji
0
Tuča navijača Zvezde i Partizana u vozu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrsava se tekma,a iz arene se odjekuje \"Da te nije alija\",bit ce krasno...
JEL OVO ZBOG DINE MERLINA
Podijelite ljudima duge cijevi da to što kvalitetnije završe... samo sloga binaše sačuva i to... :))))
može mi ko reć šta je to partizan i zvezda, jel se to jede???
Drugo, za ove sto ne znaju... Pjesma nije napisana ni izvedena Aliji Izetbegovicu kao sto mnogi mislie... Pjesma je izvedena momku koji je poginuo na Vracama kada su pocele prve borbe u Sarajevu, momak se zvao Alija Miladin... \"Kad je kren\'o vihor rata, ti si od nas prvi stao, cijela mladost, cijeli zivot, na vracama je ostao\"
Jeste vise dosadni \"veci sarajevski klub\"... evo danima citam to. Odem da vidim koji klub je bolji na uefinoj rang listi kad ono Sarajevo ispred Zelje. Ko\' ovdje koga laze?
@ TITO haha jao komentara i strahe dino merlin je to vec vise puta rekao na televiziji!
papci makedonski
Ova Zvezda moze sa FK Sarajevo, ni oni se ne sjecaju zadnjeg trofeja, a ni pobjede protiv veceg Sarajevskog kluba
FK CRVENA ZVEZDA-FK PARTIZAN, 0-3 poluvrjeme 13 mrtvih 81 povrjedzenih kraj 2-3 81 mrtvih 116 povrjedzenih .
ne mogu da vjerujem da su se navijaci zvezde i partizana potukli, obicno kad se sretnu razmjene brojeve telefona, odu na pice i poslije toga na kolace
I \"družeTito mi ti se kunemo\" je napisana za jednog Tita Bezzolllija iz Đenove, pa se priglupa balkanska raja zbunila. ;-)
koliko puta ce se morati ponoviti da pjesma ;;da te nije Alija\'\' nije za Izetbegovica nego za jednog prijatelja Merlina
ma **bo ovo, željo će biti jesenji prvak .
A šta je ovdje vijest ?
Srbi ni u Makedoniji nisu sigurni jedni od drugih.
Hrke koke, hrke koke ...