Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEDINA TORLAK NAS JE KAPITEN!
zasluzen trofej jedini koji se bori na terenu i koji vodi ekipu!
Pitari moraju sami sebi da daju trofej kako bi imali jedan.
Stavljao sam ja jednu plavu za Željinu titulu, i jednu bordo za titulu Sarajeva. Imam 6 godina i pogodi koje kockice fale?
Hahahahah Hadzic dade 4 gola za jedno poluvrijeme, i prvi strijelac PL. Za*** lik i Cavanija. E cirkusa boze dragi...
Mislis, isti onaj cirkus kao prosle sedmice kad su igraci Leotara Adilovicu dodavali loptu ne bi li zabio hat-trick - sto je na kraju i uspio. Ili isti onaj cirkus na koji je seljo osvojio titulu.
Mozda gospoda pitari hoce da kazu da je tim koji nije uspio da postigne pogodak jednoj Gradini zasluzio neku titulu? Eeee moji "divovi"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
torlak je jedini zasluzio a i primjer je kako se igra za sarajevo...