Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Basicu zgazi Rumenog 💪💪💙💙🔵⚪️
Tonight I feel Gigović 💙 HAJDE ŽELJO ZGAZI IH!
lol
Stavio ti ga pa ga osjetis jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
klaune klauneeeeeeee
Nadam se da nece suditi nama u korist jer sarajevo ide borcu pa da bude Zeljo dobio radi gigovica. Bolje posteno da izgubimo nego guzovace dobiti. Sretno Zeljo, derbi se nikad ne moze predvidjeti💙
Kako god da dobijemo iskreno zaboli me, jer Gigović sudi onako kako odgovara Borcu, pa bio to derbi ili bilo to protiv Sloge. Prilagoditi se uslovima i to je to, sudio ne sudio dobro večeras, nadoknadit će to negdje za Borac svakako..
Sarajevo tu bliže 3 boda.Želji treba vremena da se vrati na prave staze.Ekipa totalno dezorijentisana,uopste nisu psihicki u utakmicama koje igraju.Nisu u stanju izvesti akciju od noge do noge.Totalno loša kretnja bez lopte,totalno loša defanziva.Nepojmljivo mi je da treniraju 15 godina svaki dan i opet nije u stanju napraviti par dobrih pasova.Čitav život šuta samo fudbal.Isto da vozač autobusa ne zna ubaciti u prvu,a cijeli život za volanom.To je profesija.
murinjo nismo te prepoznali
Samo šutanje fudbala cijeli život ništa drugo,dođe utakmica nisi u stanju dodati u noge tačnu loptu čovjeku koji je 7m ispred,osnovno pravilo koje pioniri uče kako dodati loptu u noge.Ne mogu da shvatim da tako početnićke greške se prave u ovom rangu takmičenja.To su amaterske greške koje se ne mogu pravdati na ovom nivou,izvedi ga pa neka vježba cijeli dan i noć samo izdavanje.
Sta ce koksala 😄 🤣
baba hahahahahhaha