Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjelo se da je Sheriff ozbiljan klub kad je uspio izbaciti Dinama i Crvenu Zvezdu.
Imal ista ljepse ko kad ovako nekom veceru serviras?
Ibro Dirka Kuyta qrcem po čelu
I meni je drago i da budete prvi ako ikako može
Haha, kako je samo fino shuknuo nadubudnom Dirketu
Ovi ce proci grupu. Sa ovim odlicnim trenerom i onim "brzancima" u napadu i gdje svako moze dati go, maltene. i bice mi drago ako se to desi. Nije ovo samo za bogate kako bi htjeli Kujt i onaj Perez.
...vjerovatno ce biti 3. jer Shakhtar nema sanse da dobije Reala ili Intera,ali sumnjam da ce osvojiti vise i jedan bod...nece ih vise niko podcijeniti...
Pa dobro rekao je Kuyt i ovu kad su uzeli Shakhtar: "Drago mi je da su mi dokazali da griješim i sasvim zasluženo su pobjedili."
Lako se protiv Reala kurčiti, što niste protiv Želje to pokušali.
ovi holandjani baa vole sr...
Debil o je govoriti ha bilo koji tim da mu nije đjesto tu ako se kvalifikovao, pogotovo za timove iz manjih drzava koji moraju proci par krugova kvalifikacija da bi dosli do grupne faze LP.
bg te hebo treba Google translate da odgonetne šta si napisao..nauči pisati majmune pa komentariši šta se brukaš
Napravio sam dvije greske, sasvim jasne, jer sam na mobitelu a imam pofine prste. Ako ti nije jasna recenica upisi se u obliznju biblioteku i iznajmi pokoju knjigu da vjezbas citanje.