Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ko je ovaj anonimus...???
kao fol bio golman. joj ala ce sada pogurati one yvoje koje ne sa ibramovicem do eo. ibrakovic ga gurnuo za sefa akaxemije pa se valja sada oduzigi
...Husref cvarak bi sa ovom ekipom prosetao do titule...
200 sa 150 eto koliki je pritisak ali nama na tribini
IGRAJTE PIČKE!!!!
Tatko ko te pitao za Dzenu? Zbog njega ste i Kodru otjerali, da mozete na shishu i pivu zajedno!
dok ne skontate da ste vi samo druzba pere kvrzice plava sesstrice
Dokle cete vise srati da je Torpedo najveci klub u drzavi kad svi znamo da je ZELJO,svaka cast vama na tradiciji i trofejima,ali ste jos daleko iza nas..do tada 1921!!VOLIM TE ZELJO!!!
Previse tuzno da bih se smijao !
po cemu to. hvalite se kupom uefa i onim nastupom. pa celik je osvojio taj kup dok se jos zvao kup sajamskih gradova. kakav god eto celik ima makar jedan trofej iz evrope.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeko ovaj Feride.
Za one koji nisu znali Trisusa nisu jedinstveni oko sarajevskih klubova. Allah-Isus, svemogući stvoritelj svemira našega navija za FK Sarajevo. Isus Nazarećanin polubog kojeg su Rimljani i Židovi prikucali na krst prije 2015 godina navija za NK Željezničar. Dok najmlađi bog od ova tri onaj beba-duh Isusek navija za Olimpic FC. Sve ovo ima smisla.
nadji ti dobrog hodzu dok jos nije kasno da ti zapise malo
odvikavanje jarane..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje su oni @leteciodredi, mislim da mu je tako nick..Kad je govorio oko onog crvenog za Spahica..Ima li kakvih novosti jarane?
Savez Napolje !