Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas je i dobar je, sretno i akoBogda u novom klubu sa bracom da procvjetas, ima puno nepravde u nekim klubovima koji zele da otpisu igraca, na sve nacine guraju nekog drugog nekog svog preko veze u klub, Rade je dobar samo mu ne daju da bude dobar, ako nemas saigrace koji te vole gubi se puno toga u igri
Da sumiramo. Gurao ga da pokriva svaku mogucu poziciju u ekipi do prije 3 mjeseca, pricao o njemu kao da je iniesta, nije mu da da ide preko ljeta i sad ga javno ponizava kao igraca i neda mu ni da igra kad on hoce da ode. Pioli je stvarno pogubio konce u glavi.
Krunic je sam sebe zajebo jer nije produzio ugovor,a Pioli gub konce zadnje 2 godine
Realno 5 mil u danasnje vrijeme za solidnog veznjaka je dzaba
Prodajem golfa bio je nekad dobar sad malo dimi ipak sam ja birao kako cu da ga vozim
Hvala Krunicu za sve odigrane utakmice u reprezentaciji i sretno u svakom novom klubu uz sto bolje igre.
Srednja klasa fudbalera. Bio bi puno bolji da se malo vise trudi i ostavi srce na terenu. Sto se tice tehnike to ima.