Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko god mi se Van Gaal svidja ili ne svidja kao trener , ovdje je upravu. Cirkus je to sto se radi sa trenerima.
PRIJELAZNI (PRELAZNI) rok,buuuaahahahaa
Treba uvesti prijelazni rok na stocnoj pijaci
Sta se ti javljas MAJMUNE HOLANDSKI, PEDERSKI!!!! UNISTIO SI BAYERN I SAD NESTO PAMETUJES. IDI NAAZAD KUCI I GUZI SE!!
Nemojte da se lazemo ba da je ovo pametno receno , covjeku je samo vokri sto i on ne moze poput trenerske velicine da prelazi kad i gdje hoce.
vanes mi ga gal prva pametna od tebe
sto nije normalno covjek dobio otkaz ciste papire imao i cao... potrazi novi klub ako hoce drugo je to ako je bio pod ugovorom
aaaaaaa prpa, prpa :D hahahha :D
Ne volim ga ko trenera ali ovo je dobro reko. Presmjesno je da jedno kolo jedan trener vodi jednu ekipu a iduce kolo drugu pa trecu ili desetu. Sve je po pravilima...i to pred kraj sezone, bar nek im uvedu zabranu za prelazak trenera u istoj ligi u drugoj polovini sezone.
fakat si u pravu, svaka ti je na mjestu
nikad nista bolje nije receno!
ČUJ VUGLE ŠTO MU JE VOKRI PA SA ONAKVIM IGRAČIMA SAMO RETARDIRAN ĆOVJEK MOŽE DA NEOSVOJI NIŠTA ZABRANIO BI JA TEBI DA PRIDŽEŠ BLIZU STADIONA FORZZA LAZIO