Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irici ce nas razguzat u Dablinu samo na brzinu u zadnjih pola sate tekme... ne mogu nase curice trcati ni s kima a kamoli sa ircima koji su jaki fizicki ko konji zivi bili pa vidili jos ako nas Konj Pape stavi onog mrtvaca dzeku samog u napad tu smo ga tek isp.usili ....
Irgi ulaze na EP bez tereta a Trapattoni zna sta radi. On igra na dvi utakmice a sami mozete pogodito koje dvi i sta zeli reci sa ekipom ; )
Navijam za vas na EP. A zasto nema Strunza u repki?? :-))
pa svi igraju u engleskoj, a dje nasi igraju?
Jarane, kakvi su da su, oni su na Euru, a mi nismo. Nemojte vise onog potcjenjivanja... Nismo ni mi talasika, daleko od toga, al vala nismo ni nogometna sila. Samo govorim realno.
dosta igrača iz engleske lige :/ brzina je to... realno 35:65% za nas :D
sto ono mi ne idemo na ovo takmicenje ?
kako se ovi kvalificirase sa ovakvim igracima...ni sad mi nije jasno :S
http://q.gs/1663782/posaoinostranstvo zelite uredno placen posao u EU sa legalnim boravkom posjetite link :=)
Jao sastava i govana !
http://q.gs/1663782/vasafotografija uradite sta pozelite sa fotografijom cool aplikacija :)