Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
YAYA MUSLIMAN TOURE SVAKI MJESEC 200.000 U PADŽE ;) ELHAMDULILLAH A NAŠ SMRDSKI SK-TIA JEDVA SASTAVLJA KRAJ S KRAJEM RADEĆI NA ODLAGALIŠTU OTPADA (IPAK, NEKAD SE NEOPAŽENO IZVUČE S POSLA KAKO BI U DIREKTOROVOJ KABINI POSLAO KOJU MESSAGE DOMAĆIM MUNDŽOSIMA) NA NAKON TOGA NASTAVLJA SA SVOJIM SVAKODNEVNIM RADNIM OBAVEZAMA.
peru pare pare peru
kad nas već toliko mrziš, zašto onda igras u SK-TIA ally, u kojoj nas Bošnjaka ima podosta? Što nas ne izbaciš iz ally ili ne izađeš iz nje? možda tamo glumiš dobričinu, a ovdje palamudiš koješta. ser.onja prezreni
@SK-TIA Y.ebemo ti sve zive i mrtve u usta usrana Podudlaj ga osunecenog stoko- skote vlaski
ČAMUGA TREBA DA IGRA SAMO ZA KORU HLJEBA, KAKVO DAVANJE NOVCA!? ISTO TAKO MOŠNJEMANI
pre.se.ravanje klasicno