Nogomet
28

Torres na stolu ima osam ponuda, a jedna govori da bi mogao postati najskuplje plaćeni fudbaler svijeta

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Napadač Milana koji igra na posudbi u Atletico Madridu Fernando Torres (31), prema riječima jednog od njegovih predstavnika, trenutno ima osam ponuda za ljetni prijelazni rok, a jedna od njih mu nudi šansu da postane najskuplje plaćeni fudbaler na svijetu.

Jedna od najosebujnijih ličnosti u svijetu fudbala Fernando Torres narednog ljeta postaje slobodan igrač ukoliko prethodno ne produži ugovor sa Milanom ili ukoliko Atletico Madrid, klub u kojem trenutno igra kao posuđeni igrač, ne odluči uzeti prava nad njim.

Torres navodno želi ostati u Atletico Madridu, ali ovaj klub još uvijek nije ponudio ugovor. Jedan od predstavnika Fernanda Torresa je Jose Antonio Martin koji upozorava trenera Atletica Diega Simeonea da što prije riješi situaciju oko svog napadača.

"Torres ima osam ponuda u ovom momentu, a jedna od njih ga može učiniti najskuplje plaćenim igračem svijeta. Sve zavisi šta želi Atletico, a to trebaju riješiti Simeone i Torres. Oni su prijatelji i Simeone samo treba reći da li računa na njega ili ne", kazao je Antonio Martin.