Prva utakmica baraža za Euro 2012
0
Tok utakmice: Bosna i Hercegovina - Portugal 0:0
Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva slika, kakav stadion, kakav komentator da ti pamet stane - Hr vs Turska! Gledam nas stadion, slusam naseg odron komentatora i silne reklame za piletinu, virsle, betonske hale, viljuškare, traktore........ muka me ufatila... ali sve to ne umanjuje našu zelju za pobjedom :)
Bosnjak sam iz Sarajeva ,drago mi je sto vodi Hrvatska a ovi skutori sto ovdje provociraju su smjesni ,pa hvala bogu pa ste manjina onih koji mrze sve Bosnjacko ,normalni Hrvati iz Hrvatske se stide vas iz zapadne Hercegovina.Koji ste vi olos od ljudi treba vas pustiti da s odcjepite ali sve oko vas bodljikavom zicom ograditi da budete kao gheto tako da ne sirite tu svoju bolest. FUUUJ...
Fedza u ozracju zaledja :(
A niste nista rekli o Hrvatima sto su razbili cigane... Hahhahahahhahah
Ne mogu da vjerujem kako smo mi naivan narod..ofo ono susjedi sretno mi njih podržavamo a uđite na hr.net i dr portale niejdnog kom pozitivnoi za nas..sve tipa naprijed braćo katoilici.. FUJ!!! Srbi bar kažu lice šta misle..i kad su nas napali,nisu bili ko hrtavi hinje..prošlu veče skupa sa nama živjeli..sutradan nas napali... Turcii valjda ćete bproć...a mi samo onaj Ibišević nek se okani fudbala..jer blage nema... Sretno zmajevi u utorak.. :)
ode vam 100 KM, koji kladionicari samo :D
ajte poturice, glavu gore. sutra morate mamurni na bauštelu.
jel džeko uvalio ona 3 gola, što je obećo.
nemožemo mi protiv krišćana. oni su nadmoćniji. za nas je pijaca bogom data.
Bitno je da ste vi ludi za nama, toliko opsjednuti nama da ne silazite odavde.
AHAHAH.... BALYIE, NEŠTO NEMA KOMENTARA OD VAS. ZA VAS JE SJEDEĆA ODBOJKA PLAFON, A DOBRI STE I U HRKLJUŠU.
Bas kao planirano... Plateni ce nas elegantno izvesti na izlazna vrata u Portugalu...
Zao mi oni 100km uhhhhh Kako je bilo dobar je i bod. LIKE za Susica.
Turska - Hrvatska 0:3 (0:2) Hajmo turci sad na ulice!!!!!
Prnuo i ovaj Portugal, zali Boze 250 mil eurica
ZBOGOM ŠUGAVI TURCI I POTURICE.
Turci, drago mi je da smo vam tricu (TRECI) dali i to usred Stambola. A i ovi ovdje turci u zenici slabi kao i braca ima u Satmbolu... TRECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!